6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

TURC: Ornamentele oribile amplasate în oraș au fost o greșeală! Le adunăm și le casăm!

Bistrițenii au fost oripilați de unele ornamente de Crăciun apărute în oraș. Primarul Ioan Turc a explicat că a fost o eroare. Acestea vor fi adunate și casate.

Amplasarea ornamentelor de Crăciun din oraș i-a lăsat pe bistrițeni cu un gust amar. Moșii și oamenii de zăpadă sunt murdari, rupți și arată…înfiorător.

Decorațiile de Crăciun din oraș, spaima copiilor: moși și oameni de zăpadă rupți și jegosi

În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi, consiliera PSD Augusta Săsărman l-a luat la întrebări pe primarul Ioan Turc.

”Aș vrea să știu dacă ornamentele scoase din depozit au fost evaluate tehnic înainte de a fi amplasate în oraș” – a cerut Augusta Săsărman.

Anul acesta am mers pe ideea de a aranja altfel orașul, să-l facem mai frumos, să-i surprindem pe bistrițeni. Am vrut să venim cu soluții care să le facă plăcere bistrițenilor. Astfel, am angajat finanțe pentru cheltuielile aferente închirierii de noi ornamente. Din păcate, am văzut și eu amplasate pe domeniul public unele piese ce NU aveau ce căuta acolo. Le-am solicitat celor de la DSP să le ridice și să le caseze pentru că ocupă spațiu în depozitele noastre” – a replicat primarul Ioan Turc.

Ședința de Consiliu Local poate fi urmărită și aici:

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Du te Turculeț, că noi umblam cu lanterne și cizme in Bistrița europeană și tu cheltui bani cu nemiluita că și Crețu pe cada de cultură și prostii.
  La ce se întâmplă în țara numai de luminițele tale nu ne pasa.
  Ești de un an și jumătate și în afara de angajări ale pilelor și poze nu am văzut altceva.
  Fă ceva că ne am saturat de foto shop și vizite de dragul pozelor.
  Mai existii sau conduce Mica, Hangan și alți pupători a lui cretu?
  La sa luminițele și aruncați cu bani, înainte nu erai de acord cu sumele care le cheltuia Crețu cu Cozma dar nu ești mai breaz, cred că la matale funcționează lingușeala, curățatul scamelor.
  Ești jalnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: