6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Bărbat cu păr cărunt, bătut în propria casă de fosta concubină!

Un bistrițean a primit ordin de protecție, după ce a fost bătut în propria casă. Vinovată e fosta concubină, o femeie cu 13 ani mai tânără decât el.

Un bistrițean cu păr cărunt a sunat ieri la 112, cerând ajutorul oamenilor legii. În timp ce se afla acasă, a intrat peste el fosta concubină.

Femeia, cu 13 ani mai tânără, nu doar că l-a „vizitat pe neașteptate”, dar l-a și lovit.

Polițiștii care au intervenit la caz au considerat că bărbatul are nevoie de un ordin care să-l protejeze de fosta sa iubită. Femeia s-a ales cu dosar penal.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre producerea unei agresiuni pe raza municipiului.

Un bărbat de 65 de ani din Bistrița a adus la cunoștința polițiștilor faptul că:

  • în timp ce se afla la domiciliu, fosta concubină, o femeie de 52 de ani din Bistrița
    • ar fi pătruns fără drept în locuința sa
    • l-ar fi agresat fizic.

Polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului. Astfel au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. Totodată, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând documentarea faptelor”, se arată în comunicatul IPJ BN remis presei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!