20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Duminică, trei urne de vot! AFLĂ la ce secție ești repartizat:

Duminică, 26 mai, românii sunt așteptați la vot. S-a decis ca fiecare cetățean să primească trei buletine de vot. AFLĂ la ce secție de votare ești repartizat:

Încă trei zile și românii sunt așteptați la vot. Duminică, 26 mai, în România se organizează Referendum privind tema justiției și alegeri europarlamentare.

În județul Bistrița-Năsăud vor exista 313 secții de votare. Încă din luna martie au început pregătirile, s-au ales președinții de secții, s-a făcut instruirea celor ce vor supraveghea procesul de votare.

S-a decis ca fiecare votant să primească trei buletine de vot.

Unul va fi pentru alegerea europarlamentarilor. Vor exista 16 poziții: partidele și candidații independenți. Pentru ca votul să fie valid, ștampila trebuie pusă în chenarul ce prezintă opțiunea votantului.

Al doilea și al treilea buletin de vot cuprind cele două întrebări de la Referendum.

Mai multe despre referendum puteți reciti AICI:

Votul tău contează! De azi într-o lună, referendum și alegeri europarlamentare!

Deși cele două urne în care vor fi introduse buletinele pentru referendum sunt separate pentru fiecare întrebare, nu se vor anula buletinele care, din greșeală, ajung în altă urnă.

Așadar, duminică, toți cetățenii majori și cu drept de vot sunt așteptați la urne.

Dacă nu știți la ce secție de votare sunteți repartizat, puteți afla AICI.

Iar AICI aveți lista cu toate secțiile de votare din județ.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.