11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

După acest weekend, cu doi infractori mai puțin în județ

În 19 ianuarie, în localitatea Orheiu Bistriței, o persoană a fost agresată fizic.

De atunci, polițiștii au început verificările pentru identificarea făptașului.

La data de 9 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat un tânăr, de 24 ani, din Tiha Bîrgăului, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, explică polițiștii.

În ultimele 4 luni ale anului 2017, un hoț a furat din mai multe locuințe. Prejudiciul a ajuns la 29.000 lei.

În 9 ianuarie, în cadrul cercetărilor efectuate în mai multe dosare de furt, înregistrate cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, de 26 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?