13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Durere fără margini în Tureac, unde o angajată a Primăriei Tiha Bârgăului a murit după un accident petrecut la doi pași de casă

O angajată a Primăriei Tiha Bârgăului de 56 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost implicat într-un accident de circulație, chiar în timp ce se întorcea acasă de la muncă. Accidentul s-a petrecut la doi pași de casa sa. Femeia a murit la câteva zile de la accident, în timp ce fiul său, care se afla la volan se află internat într-o clinică din Târgu Mureș, în stare destul de gravă.

Accidentul în care a fost implicată Ioana Moldovan s-a petrecut în data de 27 iulie, pe DN17, pe raza localității Tureac

„O autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Tureac. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din Tureac”, preciza IPJ BN, la acea dată.

În urma accidentului a fost rănită Ioana  Moldovan, care se afla în autoturismul cu care s-a făcut „ping-pong” pe șosea și fiul său de 35 de ani, care se afla la volan. Culmea, femeia, care lucrează la departamentul Asistență Socială din cadrul Primăriei Tiha Bârgăului se întorcea atunci de la muncă.

Accidentul s-a produs la doi pași de casă. În momentul în care autoturismul a fost lovit de autoutilitară, fiul femeii voia să intre pe strada unde locuiesc. Ioana Moldovan a murit la câteva zile după accident, în timp ce fiul său a ajuns la o clinică din Târgu Mureș, în stare gravă. Se pare că acesta începe să își revină.

Mâine, la prânz, femeia va fi condusă pe ultimul drum, în Tureac. Femeia lucra de aproape 20 de ani în Primăria Tiha Bârgăului.

„Un suflet blând a plecat la Cer. Colegii din cadrul Primăriei Tiha Bârgăului îşi iau rămas bun de la Ioana Moldovan, cea care pleacă mult prea devreme pe calea veşniciei. A fost mereu în slujba oamenilor, cu profesionalism şi devotament, şi în acelaşi timp un coleg bun şi de ajutor. Suntem alături de familia greu încercată şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea sănătate fiului Ionel. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.