7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

E sezonul în care poți începe epilarea definitivă! Profită de cea mai înaltă tehnologie și super ofertele ESTETDERM MEDICAL

Chiar dacă a trecut vara, și nici măcar la piscinele acoperite nu mai putem merge, asta nu înseamnă că pielea noastră nu poate să fie fină. Tocmai de aceea, pentru a ne păstra frumusețea pielii și a scăpa de părul nedorit, Estetderm vine cu o ofertă de octombrie… de nerefuzat. Reduceri substanțiale de preț la epilare cu laserul Alexandrite, supranumit și Standardul de Aur în epilarea definitivă!

Vara a trecut pe nesimțite, frigul s-a instalat, iar corpul ni-l acoperim cu bluze și pantaloni, ciorapi groși și cizme…

Cu toate acestea, deși nu ne mai expunem la plajă, deși nici la piscinele interioare nu putem merge, ar trebui să ne răsfățăm și să ne bucurăm de o piele fină.

Aici vin în ajutor cei de la Estetderm. Cu un laser de ultimă generație, să scapi de părul nedorit e cel mai ușor lucru din lume. Laserul Alexandrite, supranumit Standardul de Aur în epilarea definitivă, este cel mai rapid și eficient dispozitiv de îndepărtare a părului nedorit.

Aparatul este mai performant decât laserele cosmetice, fiind disponibil doar în centre medicale, unde tratamentele se fac sub coordonarea unui medic. În țară sunt doar câteva astfel de aparate și, din fericire pentru bistrițeni, unul este la Bistrița. Este recomandat inclusiv persoanelor cu ten deschis, deci cu piele mai sensibilă. Laserul Alexandrite e eficient și pentru îndepărtarea firelor mai subțiri și chiar a celor mai deschise la culoare. Mai multe despre acest laser performant puteți reciti AICI.

Iar pentru luna octombrie, cei de la Estetderm au o ofertă de nerefuzat! Pachetele de epilare conțin cinci ședințe cu acest laser, iar plata se poate face în două rate. De reținut e faptul că, folosind laserul Alexandrite, poți scăpa de părul nedorit chiar și numai cu cinci ședințe.

CARE e OFERTA:

Pachetul full body – redus de la 10.400 lei la 7.500 de lei

  • Picioare integral
  • Brațe integral
  • Inghinal total
  • Axilă

Pachet 2 – redus de la 2.900 de lei la 1.950 lei

  • Axilă
  • Inghinal
  • Interfesier

Pachet 3 – redus de la 5.800 de lei la 4.000 de lei

  • Picioare scurt
  • Axilă
  • Inghinal

Programările se pot face la numerele de telefon 0725. 807.807 sau 0263/211.201.

Puteți afla mai multe despre ofertele lor accesând pagina de Facebook sau site-ul lor ESTETDERM.RO .

Oferta e valabilă în limita locurilor disponibile!

Și nu uitați că s-au mutat în casă nouă, pe strada Cerbului nr 36.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...