2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff, s-a calificat la Jocurile Olimpice!

Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul acesta. Practic, echipa României se numără printre cele mai bune 8 din lume.

România a învins Egiptul, la Campionatul Mondial de tenis de masă din Coreea de Sud. Echipa feminină de tenis de masă a României, antrenată de bistrițeanca Mihaela Șteff se numără printre cele mai bune 8 din lume și și-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de anul acesta.

Din echipa care reprezintă România la Campionatul Mondial de tenis de masă face parte și Bernadette Szocs, care s-a pregătit la Bistrița, la începutul carierei sale.

„Campioanele Jocurilor Europene și-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud și au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice. Performanța a fost atinsă odată cu victoria contra campioanei Africii, Egipt, scor 3-0, în optimile CM, o întâlnire în care sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff și-a păstrat calmul și au fost la fel de tenace precum în meciurile disputate de-a lungul competiției”, notează Federația Română de Tenis de Masă.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.