2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Benzinăriile independente nu-s Bau-Bau! PETROLIUM din Năsăud te determină să bați zeci de km pentru alimentări cu super-reduceri

Deși mulți șoferi stau pe gânduri când vine vorba despre benzinăriile independente, unele dintre ele vă pot surprinde cu reduceri și prețuri care determină orice conducător auto care ține la buzunarul său să facă câțiva km în plus. Este și cazul benzinăriei PETROLIUM din Năsăud, care, timp de o lună, de luni până vineri, taie 10 bani din prețul litrului de benzină sau motorină. Sâmbăta, reducerea se dublează.

Benzinăria PETROLIUM din Năsăud este dovada vie a faptului că de multe ori cele mai bune prețuri le găsim la stațiile PECO independente. Așa se face că deja de câțiva ani, la pompele benzinăriei PETROLIUM întâlnim nu doar năsăudeni, ci și șoferi care tranzitează orașul sau au treabă în zonă.

Stația PECO continuă cu reducerile și primăvara aceasta. Timp de o lună, de luni până vineri, din 20 februarie și până în 20 martie, toate prețurile la carburanți (afișate direct la pompă) sunt mai mici cu 10 bani/litru.

În plus, în fiecare sâmbătă, între orele 8:00 – 16:00, motorina și benzina au prețuri speciale, reducerea dublându-se la 20 de bani/litru. Furnizorul benzinăriei este MOL România, așa că surprizele neplăcute sunt excluse.

Tot la PETROLIUM Năsăud poți să-ți cureți rapid mașina, să găsești produse și accesorii de calitate, la prețuri accesibile, sau să bei o cafea bună.

Pe cei de la PETROLIUM nu îi găsiți doar la Năsăud, ci și în județul vecin, Mureș. Puteți profita de reducerile celor de la PETROLIUM și în Reghin. De asemenea, peste o lună, benzinăria deschide o stație și în orașul Iernut.

Cu un LIKE dat paginii lor de Facebook Petrolium sau urmărind site-ul www.petrolium.ro veți rămâne mereu la curent cu toate ofertele lor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.