21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Benzinăriile independente nu-s Bau-Bau! PETROLIUM din Năsăud te determină să bați zeci de km pentru alimentări cu super-reduceri

Deși mulți șoferi stau pe gânduri când vine vorba despre benzinăriile independente, unele dintre ele vă pot surprinde cu reduceri și prețuri care determină orice conducător auto care ține la buzunarul său să facă câțiva km în plus. Este și cazul benzinăriei PETROLIUM din Năsăud, care, timp de o lună, de luni până vineri, taie 10 bani din prețul litrului de benzină sau motorină. Sâmbăta, reducerea se dublează.

Benzinăria PETROLIUM din Năsăud este dovada vie a faptului că de multe ori cele mai bune prețuri le găsim la stațiile PECO independente. Așa se face că deja de câțiva ani, la pompele benzinăriei PETROLIUM întâlnim nu doar năsăudeni, ci și șoferi care tranzitează orașul sau au treabă în zonă.

Stația PECO continuă cu reducerile și primăvara aceasta. Timp de o lună, de luni până vineri, din 20 februarie și până în 20 martie, toate prețurile la carburanți (afișate direct la pompă) sunt mai mici cu 10 bani/litru.

În plus, în fiecare sâmbătă, între orele 8:00 – 16:00, motorina și benzina au prețuri speciale, reducerea dublându-se la 20 de bani/litru. Furnizorul benzinăriei este MOL România, așa că surprizele neplăcute sunt excluse.

Tot la PETROLIUM Năsăud poți să-ți cureți rapid mașina, să găsești produse și accesorii de calitate, la prețuri accesibile, sau să bei o cafea bună.

Pe cei de la PETROLIUM nu îi găsiți doar la Năsăud, ci și în județul vecin, Mureș. Puteți profita de reducerile celor de la PETROLIUM și în Reghin. De asemenea, peste o lună, benzinăria deschide o stație și în orașul Iernut.

Cu un LIKE dat paginii lor de Facebook Petrolium sau urmărind site-ul www.petrolium.ro veți rămâne mereu la curent cu toate ofertele lor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...