14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

EDITORIAL. Un precedent periculos: Argumentul Untold

Nu că v-aș zice vreo noutate, dar tot haosul ăsta de-l trăim – de zici că suntem în țara nebunilor, unde nu se mai înțelegi om cu persoană – li se datorează EXCLUSIV idioților care ne conduc.

Studiu de caz simplu, la îndemână.

Aseară, la Untold, 80.000 de oameni fără mască de protecție pe față, printre care ministrul Bode și primarul Boc.

Și dacă aseară legea nu mai era lege, azi a fost.

În prima zi de școală pentru toată lumea masca a fost, peste noapte, obligatorie. Buuun. Eu sunt pro mască și pentru prevenirea îmbolnăvirilor, să fim bine înțeleși.

Dar ce a înțeles poporul? Nimic. Se ceartă ca orbii azi pe rețelele de socializare și cer, folosind argumentul Untold, să nu se mai poarte măști în școli.

Păi cum, la înghesuiala aia de la Untold nu era virus și în școli e?

Joac-o pe asta…! Ce le spui, cum îi convingi că masca e necesară ca să previi îmbolnăvirea?! Cuuuum?!

N-ai cum. Pentru că ne-au ruinat ministrul Bode și Emil Boc toată logica și legea. Că ei, în loc să aplice legea și acolo, s-au strecurat pe lângă ea. Au crezut că nu-i vede nimeni fără măști pe pifometru, dar măcar au părut populari, ca orice om politic mărunt care se gândește numai la capitalul electoral.

Nu au vrut participanții să poarte mască? Dacă aveați sânge în glandă și un strop de autoritate, ați fi sunat imediat organizatorii să oprească muzica până când toată lumea respectă legea.

Dar dacă tu, ministru sau primar – ce-i fi, sfidezi legea, vino azi să le explici, că „stai așa, că nu-i chiar așa, că la Untold nu s-a putut aplica…”. Ahaaam.

Țară fără lideri adevărați, în care înnebunim uite așa, din prea multă politică și prea puțin simț al răspunderii, care ar trebui să te apese în fiecare zi în funcția din care ți-ai asumat că ai grijă de noi, plebea.

Nu sunteți buni de nimic, nici măcar de politică! La PNL ați ajuns să vă bateți pentru două momâi care să vă conducă. Atât s-a putut…

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Ai perfectă dreptate frumoasă Domnișoară,politiciieni noștri se ceartă ca la Turnul Babel și țara are de suferit și după moartea lui Tata Ceaușescu România avea de la americani Clauza națiunii cele mai favorizate din 90 de 32 de ani nici un președinte sau ministru de externe nu a reușit să obțină eliminarea vizelor impuse De USA celor din ROMÂNIA

  2. Dora sunt exact ca ” oile ” … care se arunca in turma in prapastie… ori in fata trenului … un ” tineret ” foarte pr.ost, anarhic … , needucat si credul , fara respect fata de apreoapele sau, parintii ori copiii pe care-i au .

  3. Cica, la Untold s-a intrat pe baza de certificat de vaccinare sau test rapid. Ei, sa va dau si eu 2 exemple, cazuri concrete- cunostinte de-ale mele. Cazul 1: sot sotie, pensionari amandoi, sotia pozitiva, sotul vaccinat. Ea sta in izolare, el iese bine mersi la cumparaturi, in parc, la biserica, etc. ca de, e vaccinat, nu-i are nimeni treaba desi doarme cu covidul in pat. DSP nu-i are treaba desi poate fi purtator si poate infecta mai departe.
    Al doilea caz, 2 fete studente, vaccinate, vrand sa mearga la Untold, ies pozitive la testul rapid.
    In concluzie, chiar daca esti vaccinat poti avea covid si-l poti da mai departe. Si cati nu or mai fi in aceasta situatie, si sa ne mai miram caci creste alarmant numarul de cazuri.

  4. Se intelege clar din editorial ca astia care ne conduc sunt idioti situatie in care, inevitabil, cicitorul isi pune intrebarea daca cei dinainte erau mai buni. Oare vrea cineva sa-l vada din nou pe Teodorovici la finante, pe Stanescu la agricultura si pe Suciu la dezvoltare? Va e dor de VV Dancila ori de Volguta Vasilescu? Dar de Andrusca si de Ciorapel? De Carmen Dan poate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...