16.3 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

EMOȚIONANT ADIO: Din fața liceului, profesorii de la „Andrei Mureșanu” își vor lua rămas bun de la elevii de-a XII-a

Inedit și emoționant adio…! Profesorii Colegiului „Andrei Mureșanu” au găsit o modalitate inedită de a marca sfârșitul anilor de liceu pentru absolvenții școlii.

Colegiul Național „Andrei Mureșanu” a fost „costumat” în haine de sărbătoare. Emoționante mesaje au fost transpuse pe o uriașă inscripție, amplasată la intrarea în liceu.

Este felul inedit prin care profesorii Colegiului „Andrei Mureșanu” vor să marcheze sfârșitul cursurilor online, mâine, pentru absolvenții de clasa a XII-a.

În imagine apar și figurile unor „elevi săltăreți”. Sunt Andreea Catalano, Raul Peterlin, Andreea Sabău și Alexandra Zahari.

Sub banner – amplasate cu umor și savuros împrăștiate pe câteva măști de protecție – apar și mesajele semnate de cunoscutul grafician și caricaturist Ion Barbu. 

Fotografiile acestui happening postate deja pe paginile de socializare ale colegiului au fost realizate de profesoara Camelia Toma.

Cum a început totul…

Ideea a luat contur atunci când profesoara Karina Ciuruș a aflat de la fiica sa, Ilinca, despre profesorii unui colegiu american. Înșirați în fața școlii, respectând regulile distanțării sociale impuse de pandemia cu noul coronavirus, profesorii își luau La revedere de la elevii lor.

Profesoara Dalia Lechințan a venit cu ideea unei inscripții uriașe. Raluca Crăciun este tânăra autoare a desenului de pe inscripția care tronează acum pe gardul Colegiului „Andrei Mureșanu”. Designul inscripției este, practic o colaborare între profesoara Karina Ciuruș și eleva sa, Raluca.

La fel de implicați sunt și diriginții claselor a XII-a, de la „Andrei Mureșanu”: Venera Roth-Gross, Eva Poenar, Carmen Füredi, Karina Ciuruș, Dalia Lechințan, Claudia Groza și Maria Mureșan. 

Profesorii intenționează ca mâine seară să iasă în fața liceului „Andrei Mureșanu”, pentru a-și lua adio de la absolvenți. Pentru a-i saluta pe elevii care au avut neșansa de a încheia în condiții vitrege cei mai frumoși ani ai adolescenței… Pentru a le transmite un strop din emoția care îi traversează, în egală măsură, și pe profesori… În speranța unor vremuri mai bune, în care îmbrățișările vor fi din nou permise… 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...