19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

A început reabilitarea și modernizarea la Generală 1! Două tinere inginere supraveghează lucrările

Încă o școală în plin șantier! A venit vremea ca și Generală 1 să-și schimbe înfățișarea. Două tinere inginere supraveghează bunul mers al lucrărilor.

Mai multe unități de învățământ își schimbă, în acest an, înfățișarea.

A venit și rândul Școlii Generale numărul 1 să își ia „straie noi”.

„A început șantierul de la Școala Generală nr. 1 – un proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de 3,9 milioane euro, finanțat din fonduri europene. Șantierul a început cu demolarea vechilor ateliere de lângă sala de sport pentru a face loc construcției unei săli noi de sport, moderne. Deasupra sălii de sport vor fi cabinete de informatică și sala de mese. Se păstrează și se reabilitează și vechea sală de sport. Corpul B al școlii se va etaja cu încă un nivel, va fi reabilitat complet în interior, se va schimba șarpanta și se va izola termic”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

Îmbucurător e faptul că astfel de lucrări sunt supravegheate de tineri. Mai exact, de două tinere inginere.

M-am bucurat să întâlnesc pe cel mai nou șantier al Bistriței doi ingineri constructori tineri – Diana și Valentina, angajate ale companiei care va realiza lucrările în acest proiect, firmă din județul nostru. Cele două tinere mi-au vorbit cu entuziasm despre etapele de implementare ale proiectului de reabilitare și modernizare a Școlii Generale nr. 1. Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil, prin munca tinerilor constructori! Este o bucurie să întâlnești o asemenea conjunctură, să întâlnești tineri harnici și ambițioși care pun umărul cu entuziasm la dezvoltarea orașului nostru.”, a explicat Niculae.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...