22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

A început reabilitarea și modernizarea la Generală 1! Două tinere inginere supraveghează lucrările

Încă o școală în plin șantier! A venit vremea ca și Generală 1 să-și schimbe înfățișarea. Două tinere inginere supraveghează bunul mers al lucrărilor.

Mai multe unități de învățământ își schimbă, în acest an, înfățișarea.

A venit și rândul Școlii Generale numărul 1 să își ia „straie noi”.

„A început șantierul de la Școala Generală nr. 1 – un proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de 3,9 milioane euro, finanțat din fonduri europene. Șantierul a început cu demolarea vechilor ateliere de lângă sala de sport pentru a face loc construcției unei săli noi de sport, moderne. Deasupra sălii de sport vor fi cabinete de informatică și sala de mese. Se păstrează și se reabilitează și vechea sală de sport. Corpul B al școlii se va etaja cu încă un nivel, va fi reabilitat complet în interior, se va schimba șarpanta și se va izola termic”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

Îmbucurător e faptul că astfel de lucrări sunt supravegheate de tineri. Mai exact, de două tinere inginere.

M-am bucurat să întâlnesc pe cel mai nou șantier al Bistriței doi ingineri constructori tineri – Diana și Valentina, angajate ale companiei care va realiza lucrările în acest proiect, firmă din județul nostru. Cele două tinere mi-au vorbit cu entuziasm despre etapele de implementare ale proiectului de reabilitare și modernizare a Școlii Generale nr. 1. Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil, prin munca tinerilor constructori! Este o bucurie să întâlnești o asemenea conjunctură, să întâlnești tineri harnici și ambițioși care pun umărul cu entuziasm la dezvoltarea orașului nostru.”, a explicat Niculae.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!