7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

A început reabilitarea și modernizarea la Generală 1! Două tinere inginere supraveghează lucrările

Încă o școală în plin șantier! A venit vremea ca și Generală 1 să-și schimbe înfățișarea. Două tinere inginere supraveghează bunul mers al lucrărilor.

Mai multe unități de învățământ își schimbă, în acest an, înfățișarea.

A venit și rândul Școlii Generale numărul 1 să își ia „straie noi”.

„A început șantierul de la Școala Generală nr. 1 – un proiect de reabilitare și modernizare, în valoare de 3,9 milioane euro, finanțat din fonduri europene. Șantierul a început cu demolarea vechilor ateliere de lângă sala de sport pentru a face loc construcției unei săli noi de sport, moderne. Deasupra sălii de sport vor fi cabinete de informatică și sala de mese. Se păstrează și se reabilitează și vechea sală de sport. Corpul B al școlii se va etaja cu încă un nivel, va fi reabilitat complet în interior, se va schimba șarpanta și se va izola termic”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

Îmbucurător e faptul că astfel de lucrări sunt supravegheate de tineri. Mai exact, de două tinere inginere.

M-am bucurat să întâlnesc pe cel mai nou șantier al Bistriței doi ingineri constructori tineri – Diana și Valentina, angajate ale companiei care va realiza lucrările în acest proiect, firmă din județul nostru. Cele două tinere mi-au vorbit cu entuziasm despre etapele de implementare ale proiectului de reabilitare și modernizare a Școlii Generale nr. 1. Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil, prin munca tinerilor constructori! Este o bucurie să întâlnești o asemenea conjunctură, să întâlnești tineri harnici și ambițioși care pun umărul cu entuziasm la dezvoltarea orașului nostru.”, a explicat Niculae.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...