18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Enduro Heniu – adrenalină și motoare turate timp de trei zile

Muntele Heniu găzduiește un nou show de enduro între 27 și 29 mai. Cele trei trasee vor fi bătute de motoare pe trei categorii diferite.

Enduro se întoarce în Bistrița-Năsăud, pe drumurile dificile ale Heniului. Organizatorii au anunțat taxa de participare de 90€, iar femeile intră gratuit.

Înscrierile se fac pe www.enduro-heniu.ro, locul din care cei interesați pot să afle mai multe informații despre această competiție în care caii motoarelor, dar și atenția și precizia execuțiilor sunt pe primul loc.

Desfășurător:

  • 27 mai – Prologue 20 kilometri
  • 28 mai – Hard Enduro 70 kilometri
  • 29 mai – Hard Eduro 40 kilometri

Familiile sau cetățenii care vor să ajute, pot să găzduiască, pe durata evenimentului, participanți. Aceasta este chiar o rugăminte pe care o adresează Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgăului.

„Stimați cetățeni!
Dat fiind faptul că în perioada 27-29 Mai , în comuna noastă are loc o nouă etapă din cadrul campionatului regional de enduro, avem posibilitatea de a ne etala ospitalitatea, dar și de a lega noi prietenii prin găzduirea sportivilor care doresc să se cazeze într-un mediu familial.
Prin urmare, cetățenii care sunt interesați, pot să primească informații suplimentare la numărul de telefon 0741.100.752″, a transmis Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bârgăului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...