Măiestria de a face torturi care să fure privirile tuturor și să-i cucerească definitiv pe cei care le gustă se învață! Dacă momentan doar cochetezi cu cofetăria, dar vrei să treci la nivelul următor și să te perfecționezi în tot ceea ce înseamnă blaturi, inserții, creme de decor, tehnici de umplere și decoruri spectaculoase, ai acum ocazia să descoperi toate secretele de la Alina Bejan, maestrul cofetar din spatele delicioaselor „Un Dulce De Zece”. Aceasta organizează un nou curs de pregătire, dedicat artei torturilor, în perioada 26-27 septembrie, la Bistrița.
Alina Bejan, maestrul cofetar care se află în spatele deserturilor fine, cunoscute de bistrițeni sub brand-ul „Un Dulce De Zece”, e pasionată și de torturi, dar și de a-i învăța pe alții să le facă de 10.
Până în prezent a susținut nu mai puțin de 7 cursuri destinate adulților și 12 copiilor, cărora le-a împărtășit tainele pasiunii sale, și a mai pregătit unul, programat la finalul acestei luni.
Astfel, în perioada 26-27 septembrie, aceasta organizează, la Bistrița, un nou curs de pregătire, 100% practic, cu teorie și informații esențiale despre cum să creezi, asamblezi și decorezi torturi cu adevărat speciale pentru evenimente sau pentru cei dragi.
Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile. În prima zi, programul este de la 8.30 la 17.30 (cu o pauză de masă de 30 de minute), iar a doua zi, de la 8.30 până la ora 16, cu posibilitatea de prelungire.
Alina Bejan vă va ghida pas cu pas pentru a pregăti mai multe sortimente de torturi, pentru toate gusturile, îndrăgite de cei mici, dar și de adulți, cum ar fi Tort Amandina, Tort Rafaello, Tort Kinder felie de lapte, Tort cu vanilie și inserție de fructe roșii, Tort Ferrero Rocher, Tort Smarald, Tort Red Velvet, etc.
Prima zi a cursului este destinată compozițiilor, diferitelor blaturi și inserții, iar în cea de-a doua zi participanții se vor perfecționa pe partea de decor – creme de decor, finisarea torturilor și decoruri specifice.
Acest curs este 100% practic, cu teorie și informații esențiale, care fac diferența la produsul finit.
La finalul celor două zile de curs veți primi o diplomă de participare, un rețetar complet, cu toate informațiile necesare pentru a recrea cu ușurință preparatele acasă, dar și fotografii profesionale cu momentele speciale surprinse pe parcursul evenimentului.
Totodată, veți avea ocazia să vă răsfățați cu deliciile preparate în timpul cursului și veți primi și un pachet pentru acasă.
Cursul se va desfășura în laboratorul ,,Un Dulce De Zece”, situat în Viișoara nr. 264 (zona Sanovil Viișoara).
Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți suna la numărul de telefon 0743 852 296, iar cu un LIKE dat paginii de Facebook Un Dulce De Zece rămâneți la curent cu toate noutățile și minunățiile care ies din mâinile Alinei Bejan.