21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură și bucurie, un aranjament aparte care să te bine-dispună… La Euforia Floral Boutique găsești acel ceva… ALTCEVA! Lucrate cu măiestrie și pasiune, buchetele de flori, brazii, coronițele sau aranjamentele de la Euforia CHIAR te vor face să pătrunzi în spiritul Crăciunului!

A venit luna decembrie și privim cu bucurie spre sărbătoarea Crăciunului. Deja ne gândim la CUM vom împodobi casa și masa, astfel încât să simțim bucuria sărbătorilor.

La Euforia Boutique, artiștii floriști au lucrat și lucrează de zor la aranjamente UNICE, de Crăciun, realizate din crenguțe de brad.


La ei găsești brazi ecologici, realizați din crengi naturale (se pot realiza pe diverse dimensiuni – la comandă) sau brazi „schițați”, din lemn și conuri.


Aranjamente găsești de TOATE dimensiunile și formele: tip coroniță pentru ușă sau de pus pe centrul mesei, tip buchet sau în coș.

TOATE au inserții de crenguțe de brad, astfel că „mirosul” sărbătorilor nu va lipsi din niciun locșor în care amplasezi aceste creații.


Floriștii Euforia Floral Boutique pun în buchete sau aranjamente:

  • crenguțe „ninse”
  • conuri
  • globuri
  • moși și oameni de zăpadă
  • reni și culoare
  • sclipici și pasiune, oferind în fiecare creație un Crăciun magic.


Cu aranjamentele de la Euforia puteți surprinde în aceste zile și pe cele dragi din viața voastră care-și serbează zilele de naștere. Buchete de flori inedite poartă culorile lunii decembrie, pentru a transmite un strop din magia Crăciunului.

Anul acesta puteți cumpăra de la ei inclusiv globuri și ornamente inedite pentru brăduțul pe care îl împodobiți acasă.


Astfel, pentru a face un cadou cuiva drag sau a-ți aranja casa de sărbători, treci pe la Euforia Floral Boutique. Găsești aici tot ce ai nevoie.

Magazinul e deschis la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița. Orarul de funcționare este de luni până sâmbătă între orele 08.00 – 21.00 și duminica de la ora 08.00 la 19.00.

Puteți să vedeți și comandați oricând aranjamente accesând site-ul https://euforiaonline.ro/ sau pagina de Facebook Euforia Floral Boutique.

Dacă ceva vă face cu ochiul, îl puteți rezerva la numărul de telefon 0752 195 270. Tot la acest număr de telefon puteți da comandă și pentru ceva inedit, după gustul vostru, și voi doar mergeți și îl ridicați.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...