22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Evenimente extraordinare la Palatul Culturii, în cinstea lui Eminescu

Un medalion Mihai Eminescu, o lansare de carte și o expoziție internațională, dar și un concert de pop, disco, latino, dance, alternative sau rock & roll vor marca la Palatul Culturii sărbătoarea din 15 ianuarie.

Palatul Culturii din Bistrița îi invită pe bistrițeni să participe la câteva evenimente de excepție. Se marchează, astfel, Ziua Culturii Naționale și ziua poetului Mihai Eminescu.

Evenimentele se vor desfășura în 15 ianuarie, la Palatul Culturii, începând cu ora 16:00. Un recital din versurile lui Mihai Eminescu va fi susținut de Amelia Crețiu și Valentin Oncu, actori ai Teatrului profesionist de proiecte „Liviu Rebreanu”. Sărbătoarea continuă cu lansarea volumului de versuri „Reflux de clepsidră”, semnat de Dorel Cosma.

Programul va cuprinde și o expoziție internațională de literatură. Moderatori ai evenimentului sunt Valentin Marica, Elena M. Cîmpan, Zorin Diaconescu și Menuț Maximinian.

De la ora 18:00, la Palatul Culturii va avea loc un concert extraordinar de muzică pop, disco, latino, dance, alternative, Rithm & Blues, rock & roll, world music. Protagoniști sunt muzicienii de la David & The Six Martini. Din trupă face parte și bistrițeanul Origen Todoran, muzicianul care a copilărit la Bistrița, până la 14 ani și a făcut senzație în celebra emisiune Vocea României:

VIDEO: Muzician din Bistrița, implicat într-un „moment sălbatic”, la Vocea României!

VIDEO: Încă un bistrițean, care a învățat la Liceul „Tudor Jarda”, vrea să cucerească Vocea României!

Prețul unui bilet la concertul dedicat lui Eminescu este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare la Palatul Culturii, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!