20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO: Muzician din Bistrița, implicat într-un „moment sălbatic”, la Vocea României!

A fost rândul celui de-al doilea bistrițean care râvnește să fie Vocea României să-și demonstreze astă-seară calitățile într-un duel urmărit de milioane de telespectatori. „Foarte sălbatic momentul ăsta, s-a văzut că v-ați simțit bine!”, a remarcat Smiley, în timp ce Andra a recunoscut că „a fost explozie”…

După ce Alexa Dragu a trecut de primul duel, săptămâna trecută, în etapa viitoare a faimosului concurs Vocea României – astă-seară a fost rândul celui de-al doilea concurent din Bistrița să-și demonstreze calitățile vocale.

Origen Todoran a impresionat la audițiile pe nevăzute din Vocea României, interpretând piesa „Another love” – muzicianul reușind să-i convingă pe Smiley și pe Tudor Chirilă că merită o șansă în echipa lor. „Sunt bistrițean, am copilărit până la 14 ani acolo, iar bunicii mei sunt din Bichigiu”, a explicat atunci pentru Bistrițeanul.ro Origen Todoran – stabilit de ani de zile la Cluj.

Origen Todoran l-a ales pe Tudor Chirilă drept antrenor, iar astă-seară i-a venit rândul la confruntări, fiind nevoit să interpreteze piesa celor de la Rolling Stones – Honky Tonk Woman, alături de Luciana…

Origen este instrumentist în trupa fraților săi, David & The Six Martini – trupa înființată de cel mai mare dintre ei, David Todoran – și a studiat vioară la Conservatorul din Florența, învățând singur să cânte și la chitară.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvocearomaniei%2Fvideos%2F207824576800096%2F&show_text=0&width=560″ /]

Astă-seară i-a impresionat din nou pe toți jurații: „Foarte sălbatic momentul ăsta… Va fi greu de decis, s-a văzut că v-ați simțit bine!”, a remarcat Smiley, în timp ce Andra a recunoscut că „a fost explozie, o explozie de care aveam nevoie”, și că a savurat momentul din toate punctele de vedere, și vizual, și ca dans… Din păcate, Origen a fost nevoit să părăsească Vocea României, pentru că Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe în echipă cu Luciana, cealaltă concurentă din „duel”.

Felicitări, Origen Todoran pentru parcursul de până acum! Suntem convinși că vom mai auzi despre tine!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: