-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Căutările au luat sfârșit! L-au găsit pe bărbatul din Simionești!

Acum o săptămână, Vasile Cîrlejan din Simionești era dat dispărut de familia extinsă și de săteni. Polițiștii au anunțat inclusiv la nivel național căutarea acestuia. În această după masă, bărbatul a fost găsit… pe raza localității de unde a dispărut.

Vinerea trecută, Vasile Cîrlejan de 48 e ani a plecat din casa sa din Simionești. Sătenii au început să-l caute și negăsindu-l, au anunțat poliția. 

După mai multe zile de căutări, fără succes, polițiștii au anunțat dispariția acestuia chiar și la nivel național. Ultima dată când a fost văzut, bărbatul purta o geacă de fâș albastru cu alb, pantaloni albaștri, cizme și o șapcă neagră.

În această după masă, un apel la 112 anunța polițiștii că a fost găsit bărbatul din Simionești.

Poliția a fost sesizată despre faptul că în pârâul de pe raza localității Simionești a fost găsit trupul unui bărbat decedat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre bărbatul dispărut în data de 27 octombrie a.c.”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Pentru scoaterea trupului din apă a intervenit un echipaj din cadrul ISU BN.

La prima analiză, pe trupul bărbatului nu se văd urme de violență. Acesta va fi supus necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii fac cercetări în continuare în acest caz.

 

FOTO Bistritza.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...