23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Avem doi profesori de sport de 10!

În total, 5 profesori din Bistrița-Năsăud au obținut nota 10 la examenul de titularizare. Doi dintre ei sunt profesori de sport, unul din Bistrița, iar altul din Șieu-Odorhei.

Ministerul Educației a publicat rezultatele înregistrate la proba scrisă la examenul de titularizare. Cea mai mică notă obținută a fost 1, iar cea mai mare 10. Aproape 100 de profesori din județ au obținut note sub 5.

Au obținut nota maximă 5 profesori: doi la asistență medicală generală (maiștri instructori, unul din Bistrița și altul din Maieru, unul la educator puericultor din Feldru și doi profesori de sport, unul din Bistrița și altul din Șieu-Odorhei.

Pentru a obține un post pe perioadă nedeterminată într-o unitate de învățământ din județ, profesorii trebuiau să obțină minim nota 7. Suplinitorii sau profesorii angajați pe perioadă determinată trebuiau să obțină minim nota 5 la examen.

Foto: Arhivă

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.