6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Miercuri, 19 iulie, în Bistrița și localitățile componente se colectează pubela galbenă

Pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal din Bistrița și localitățile componente se colectează MIERCURI 19 IULIE, ne reamintește ADI Deșeuri BN.

 

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în Bistrița și în localitățile componente.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul de colectare a a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă.

Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 19 IULIE  și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

De asemenea, vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie. NU amestecați deșeurile reciclabile între ele. Fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, au transmis cei de la ADI Deșeuri BN.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din Bistrița-Năsăud, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro. Detalii – și la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da… Am platit la inceput de an, taxa de salubritate pentru 3 persoane, 414 lei. 3 persoane suntem, 3 am platit, spre deosebire de multi altii care platesc mai putin. Locuiesc la casa. Din martie si pana in prezent, nu mi s-au asigurat pubele si nu este amenajat punct de colectare a deseurilor conform regulamentului. Duceam gunoiul cu masina pe unde apucam, in drumul spre servici. Am fost oprit de politia locala care a vrut sa ma amendeze ca arunc gunoi la pubele destinate blocurilor. In regulament scrie clar, ca trebuiesc amenajate puncte de colectare, ori in zonele de case nefiind probabil posibil asa ceva, pubele. Dexi politia locala care e platita de primarie, ma amendeaza pe mine care am platit primariei taxa de salubritate corect, iar primaria nu intervine sa se asigure ridicatul gunoiului in zonele de case.
    Si evident, ca poate unii locatari de la blocuri se revolta cand cei de la case arunca in alta parte. Dar cum altcumva sa procedezi? Ultima data cand am fost la supercom, mi s-a zis sa ,,strang gunoiul acasa pana primesc pubele” sau ceva de genul. Nesimtire prste tot. La fel cum locuitorilor de la blocuri le sunt asigurate containere pentru care nu au platit, asa sa se asigure si in zonele de case. Oricum, anul viitor nu mai platesc eu pentru 3 din moment ce nu mi se ridica gunoiul.
    Si primarul pacii, ca sa nu zic altceva, scufunda localitatile din jurul bistritei in saracie si dezordine. Cel mai elocvent exemplu, viidoara unde inghesuie inte-un singur loc familiile nevoiase, adica cei care nu se pot adapta societatii. Cum poate o persoana intreaga la cap sa inghesuie laolalta oameni mai putin adaptati societatii (ca sa nu zic scandalagii sau etc)? El nu se gandeste ca vor fi numai probleme?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....