-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

EXCELENT! 7% din pacienții primiți de Spitalul Județean de Urgență anul trecut sunt din alte județe

Am trăit s-o vedem și pe asta! 7% din pacienții care au ajuns anul trecut la Spitalul Județean de Urgență anul trecut sunt din alte județe. Practic, zonele limitrofe apelează la specialiștii și condițiile de la Bistrița pentru a-și trata oamenii.

Prezent la Bistrițeanul Live, managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany a făcut cunoscut faptul că anul trecut, 7% din pacienții unității au fost veniți din alte județe. Zone precum Vatra Dornei, Borșa, Sighet și Satu Mare apelează la spitalul din Bistrița.

„E foarte important. Asta înseamnă că zonele limitrofe: Vatra Dornei, Borșa, Moisei, sunt locuri care deja vin către spitalul din Bistrița. De când am dezvoltat specialitățile, toate traumele din zona Sighet și Satu Mare sunt aduse cu elicopterul la Bistrița”, a precizat managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Într-o altă emisiune Bistrițeanul Live, Gabriel Lazany a precizat faptul că anul acesta, unitatea medicală a sprijinit centrul de neurochirurgie din Cluj-Napoca. Asta după ce centrul de neurochirurgie s-a confruntat cu un focar de Covid, cu mare parte din personal și pacienți infectați.

Emisiunea la care a fost prezent Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nu pot sa nu apreciez ambientul placut din platoul de filmare.Te indeamna la taifas.
    Sa nu uitam si calitatea profesiei de jurnalist.Felicitari echipei!Felicitari Claudia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...