1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan Gruia: „Cred că am fost cel care a avut curajul să fluiere în biserică”

Invitat la emisiunea Bistrița în alb cu Negru, moderată de Viorel Negru, deputatul Bogdan Ivan Gruia a subliniat că este unul dintre cei care a semnat un proiect de lege prin care pensiile speciale ale parlamentarilor să fie anulate. „L-am și votat, în mandatul acesta de nouă luni, de când sunt deputat”, a completat Bogdan Ivan Gruia.

Bogdan Ivan Gruia a explicat și gestul său de protest împotriva Vioricăi Dăncilă, în iunie 2019. Pe atunci era președintele Tineretului PSD.

Nu a fost nimic premeditat. Nu a fost o acțiune politică gândită. Am mers mai mult pe feeling. Pur și simplu mi s-a părut atunci o aberație cât casa toată acea situație… Cred că am fost cel care a avut curajul să fluiere în biserică, atunci când toată lumea tăcea, deși ar fi vrut să fluiere”, a explicat deputatul. 

Se întâmpla după campania de la europarlamentare. Lumea le-a reproșat social-democraților prestația premierului de atunci. Comparând-o cu premierul Florin Cîțu, însă, deputatul a precizat că Dăncilă nu ar fi luat niciodată măsurile cinice aplicate de Cîțu. 

Bogdan Ivan: PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă! Iar personaje gen “Mitralieră” și alții de teapa lui nu mai au ce căuta aici!

Am fost taxați pentru atitudine.

Pentru atitudinea greșită la adresa oamenilor. Pentru aroganța unor lideri din echipa noastră care puteau să fie mai modești, mai umani și mai normali”, a recunoscut deputatul PSD BN.

Bogdan Ivan Gruia a reamintit că a propus 23 de puncte în programul electoral. „Dintre acestea, 8 sunt deja în diferite stadii, în comisii, iar 2 sunt deja promulgate. Alte 5 sunt în lucru. Cât despre Legea răspunderii parlamentare, mi se pare o idee foarte bună să-ți pierzi mandatul dacă nu ai îndeplinit măcar jumătate din promisiunile electorale. E o idee de bun simț”, a admis Bogdan Ivan Gruia. Acesta a promis și că se va ocupa de ea.

Bogdan Ivan Gruia este și inițiatorul unei legi alături de mai mulți colegi din Argeș care prevede ca tot ce înseamnă utilități în domeniu schiabil (apă, canalizare, energie electrică) și pârtia de schi în sine să poată fi scoase din fondul forestier fără întreaga procedură care până acum a blocat multe investiții în județ. Va fi necesară doar o hotărâre de Consiliul Local sau Județean.

În finalul emisiunii, deputatul Bogdan Ivan Gruia a răspuns celor 10 întrebări fulger și a promis că va dona 1.100 lei Centrului de Resurse și Referință „Micul Prinț” coordonat de Ana Dragu. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Cât prin sate transilvane,
  Pătrund fantezii obscene,
  Hai să ne pensăm, Ivane,
  La salonul de sprâncene.

  Să jucăm în drum pe sate,
  Cum făcea Ivan Turbincă,
  Sprâncenele compensate
  Să se schimbe în lozincă.

  Iar de vom ține discursuri
  Și strigăm când ne iubim,
  Din tribuni, cu neajunsuri,
  @ Principese devenim @

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.