4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Liber la patinat GRATUIT, până-n ultima zi din vacanța de iarnă!

Distracția GRATUITĂ pe patinoarul municipalității continuă! Astfel, cu mic cu mare, toți cei interesați pot patina fără taxă de intrare. Asta până în ultima zi de vacanță de iarnă.

Odată cu aprinderea iluminatului festiv, s-a deschis și patinoarul municipalității. Patinoarul sintetic, poziționat în Piața Centrală, va fi funcțional întregul an, după cum promitea în repetate rânduri primarul.

Ioan Turc anunțase că vor fi 10 zile de gratuitate, când, cu mic, cu mare, vor putea patina fără să plătească intrarea pe patinoar.

Astfel, perioada de gratuitate ar fi fost 6 – 16 decembrie 2021. Astăzi, municipalitatea a anunțat prelungirea acestei perioade până în ultima zi de vacanță de iarnă.

Primăria municipiului Bistrița anunță prelungirea perioadei de gratuitate pentru accesul pe patinoarul amenajat în Piața Centrală până în data de 9 ianuarie 2022. Patinoarul este deschis zilnic între orele 10.00 – 21.00”, a anunțat municipalitatea.

Până în 9 ianuarie 2022, accesul pe patinoar este GRATUIT.

Au voie câte 10 persoane / jumătate de oră. Se stă „la coadă” și se primesc bilete. Astfel, dacă cineva dorește să patineze mai mult de o jumătate de oră e nevoit să iasă de pe patinoar și să aștepte la rând, până „prinde” un nou bilet.

Bineînțeles, nici taxa de închiriere patine NU trebuie achitată.

După 9 ianuarie 2022, taxele pentru patinoarul municipalității sunt:

Bistrița mai are un patinoar, cel amplasat în fața Palatului Culturii. Acesta nu este încă funcțional:

 

Foto ilustrativa – Marco Gered Szolt

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. bravo, dar… de ce a trebuit sa fie atata circ in sedinta de consiliu local???
    De ce a trebuit ca Urite sa fie nesimtit pentru niste lucruri/povesti fara sens??? Doar sa arate cum e el cu adevarat????
    Inca odata, daca mai era nevoie, se dovedeste inutilitatea consiliului – oameni platiti degeaba. Hotararile lor votate sunt egale cu zero!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.