13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Liber la patinat GRATUIT, până-n ultima zi din vacanța de iarnă!

Distracția GRATUITĂ pe patinoarul municipalității continuă! Astfel, cu mic cu mare, toți cei interesați pot patina fără taxă de intrare. Asta până în ultima zi de vacanță de iarnă.

Odată cu aprinderea iluminatului festiv, s-a deschis și patinoarul municipalității. Patinoarul sintetic, poziționat în Piața Centrală, va fi funcțional întregul an, după cum promitea în repetate rânduri primarul.

Ioan Turc anunțase că vor fi 10 zile de gratuitate, când, cu mic, cu mare, vor putea patina fără să plătească intrarea pe patinoar.

Astfel, perioada de gratuitate ar fi fost 6 – 16 decembrie 2021. Astăzi, municipalitatea a anunțat prelungirea acestei perioade până în ultima zi de vacanță de iarnă.

Primăria municipiului Bistrița anunță prelungirea perioadei de gratuitate pentru accesul pe patinoarul amenajat în Piața Centrală până în data de 9 ianuarie 2022. Patinoarul este deschis zilnic între orele 10.00 – 21.00”, a anunțat municipalitatea.

Până în 9 ianuarie 2022, accesul pe patinoar este GRATUIT.

Au voie câte 10 persoane / jumătate de oră. Se stă „la coadă” și se primesc bilete. Astfel, dacă cineva dorește să patineze mai mult de o jumătate de oră e nevoit să iasă de pe patinoar și să aștepte la rând, până „prinde” un nou bilet.

Bineînțeles, nici taxa de închiriere patine NU trebuie achitată.

După 9 ianuarie 2022, taxele pentru patinoarul municipalității sunt:

Bistrița mai are un patinoar, cel amplasat în fața Palatului Culturii. Acesta nu este încă funcțional:

 

Foto ilustrativa – Marco Gered Szolt

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. bravo, dar… de ce a trebuit sa fie atata circ in sedinta de consiliu local???
    De ce a trebuit ca Urite sa fie nesimtit pentru niste lucruri/povesti fara sens??? Doar sa arate cum e el cu adevarat????
    Inca odata, daca mai era nevoie, se dovedeste inutilitatea consiliului – oameni platiti degeaba. Hotararile lor votate sunt egale cu zero!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...