7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Excelent! Se deschide Ștrandul Codrișor!

Veste bună, în prag de vară: De mâine se deschide Ștrandul Codrișor…! Bistrițenii care vor să se bălăcească în ștrand vor fi însă obligați să respecte câteva reguli impuse de contextul actual:

Primăria Bistrița a decis deschiderea Ștrandului Codrișor, începând cu data de 19 iunie”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

Bistrițenii care vor să se bălăcească în ștrand vor fi însă obligați să respecte câteva reguli impuse de contextul actual. „Sperăm ca toți cei ce vin la ștrand să țină cont de aceste reguli”, subliniază viceprimarul orașului.

Ștrandul va fi deschis zilnic, între orele 9.00 – 20.00, cu excepția zilei de luni, când va fi închis pentru igienizare.

Ca și măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, Primăria Bistrița va respecta regula distanțării sociale”, transmite Cristian Niculae. În ștrandul Codrișor va fi admis un număr maxim de clienți de 500 de persoane. În bazinul mare vor putea intra simultan 90 de persoane, iar in bazinele mici pot intra simultan 9 copii – mai precizează viceprimarul.

Îi asigurăm pe cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare la Ștrandul municipal Codrișor că facem tot ceea ce este necesar pentru asigurarea condițiilor impuse de reglementările legale”, concluzionează Cristian Niculae.

Care va fi prețul unui bilet, aflați accesând linkul de mai jos:

Prețuri mai piperate, anul acesta, la ștrandul Codrișor! Ultimele pregătiri înainte de deschidere:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...