17.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

EXCELENȚĂ: Balerinele lui Ovidiu Danci au adus acasă 13 premii și patru burse de studii în Italia

Numele orașului Bistrița se face cunoscut tot mai mult și în domeniul dansului. Balerinele de la Școala de Balet Ovidiu Danci câștigă premii după premii, la toate concursurile la care participă. Și la Târgu Mureș s-au descurcat excelent, aducând 13 premii fruntașe și patru burse de studiu în Italia.

Talentul, dedicarea și munca perseverentă, dau roade! Iar cel mai bun exemplu în acest domeniu sunt micuțele balerine de la Școala de Balet Ovidiu Danci.

La vârste atât de fragede, micuțele lebede urcă grațios pe scena oricărui concurs, dau dovadă de excelență și cuceresc podiumurile.

Acest lucru s-a întâmplat și zilele trecute la Târgul Mureș, la Concursul Național TDC. Balerinele s-au întors acasă cu 13 premii și patru burse de studiu în Italia.

„10 premii I, două premii locul II, Premiul Special de interpretare și patru burse de studii în Italia, oferite prin bunăvoința familiei Postelnicu. A fost un concurs frumos și greu, au participat mii de copii din toată țara, în cele trei zile de competiție. Felicitări organizatorilor pentru munca titanică! Felicitari juriului care a jurizat ieri 16 ore! Felicitări micuțelor balerine care au dat totul ieri pe scenă! Felicitări profesorilor și mai ales felicitări părinților pentru întreg sprijinul”, a scris mândru Ovidiu Danci, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...