17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

EXCLUSIV: 6 funcționari din Primăria Bistrița sunt urmăriți penal!

Surse judiciare au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că 6 funcționari din Primăria Bistrița sunt urmăriți penal. Deocamdată, față de aceștia nu s-a luat nicio măsură preventivă, însă nu este exclus ca procurorul de caz să ceară una.

Lucrurile par să se contureze în urma perchezițiilor de ieri și a cercetărilor efectuate de polițiști și procurori. Se pare că în urma perchezițiilor au fost ridicate sume importante de bani de la suspecți. Mai multe detalii despre acțiunea de ieri de la Primăria Bistrița puteți citi AICI.

Vă reamintim faptul că s-au efectuat percheziții domiciliare la Floare Gaftone (seretarul municipiului), Monica Pop (arhitectul șef), Sabina Malaicu Pop, Monica Szucs, consilieri superiori la Urbanism. S-au mai făcut percheziții domiciliare la Dumitru Cincea, directorul executiv al Direcției Juridice și la arhitectul Ștefan Tamaș, fost șef al Seriviciului Urbanism. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Surse judiciare au mai confirmat pentru Bistrițeanul.ro că s-a început urmărirea penală împotriva a 6 suspecți. Toți sunt funcționari în cadrul Primăriei Bistrița. Deocamdată nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva niciunuia. Nu e exclus ca pe măsură ce cercetările avansează să se ceară măsuri preventive.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Din salarii nu se pot ridica vile si cate 2,3 masini.Trebuia sa isi vada fiecare de sarcinile lui cat mai corect sa poata pune linistiti capul pe perna.Pentru orice problema te plimba de te saturi.

  2. Nu este nimic nou, trebuia sa se intample demult acest lucru, daca nu ai cunostinte nu se aplica aceleasi reguli pentru toata lumea in acest oras, vorbesc strict de doamna Monica Szucs care la vecini cu distanta intre case de aprox 100 metrii a dat solutii diferite mai exact unii pot sa construiasca Conform art. 612 din Codul Civil la 0.6m distanta de gardul vecinului iar celalalt tebuie sa pastreze 5m pe trei laturi ale contructiei si o latura cu 3m, cum se pot intampla astfel de lucruri in conditiile in care toti platim aceleasi taxe la acesta primarie ar trebui sa avem si aceleasi reguli de respectat.

  3. Toti cei care au săvîrșit fapte de abuz și fals în acte să li se confiste toate averile,declarate sau nu,iar ei trimisi la munca de jos,cu salariul minim pe economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...