-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

EXCLUSIV – Noi indicii în cazul de la Cepari! „Agricultorul-erou”, luat în vizor

Noi indicii au apărut în cazul împușcăturilor de la Cepari de sâmbătă dimineața. Un rol destul de important în toată povestea ar avea-o agricultorul care practic l-a salvat pe basarabeanul împușcat. AFLĂ cum este posibil:

Cu fiecare zi, povestea împușcăturilor de la Cepari devine tot mai complicată. Deși în prima fază se credea că cei doi basarabeni care s-au oprit în Cepari să-și regleze conturile erau în tranzit, iar locația de popas a fost aleasă întâmplătoare, se pare că traficanții de țigări cunoșteau destul de bine acest traseu și chiar și-au făcut cunoștințe în deplasările lor prin județul nostru.

Cel care l-a salvat pe basarabeanul de 31 de ani împușcat de colegul său de 6 ori a spus în weekend jurnaliștilor că la 3:30 dimineața ara, iar fotograful din Odessa, pe care nu îl cunoștea și nu l-a mai văzut, i-a apărut în față, pe câmp, plin de sânge.

Surse din anchetă au precizat pentru Bistrițeanul.ro faptul că agricultorul s-ar putea să îi cunoască pe cei doi și chiar să fi avut o legătură în toată povestea aceasta. Se bănuiește că tânărul agricultor ar fi parte dintr-o rețea locală de traficanți de țigări, cu care ar fi intrat în urmă cu ceva vreme, în contact, cei doi basarabeni.

Deocamdată este neclar care a fost amestecul agricultorului în toată povestea de sâmbătă dimineața, însă se bănuiește că atacatorul ar fi apelat la el să scape de marfa de contrabandă pe care o avea în mașină.

Acesta s-ar fi panicat atunci când l-a văzut pe basarabeanul împușcat plin de sânge și ar fi sunat la 112. Bărbatul din Cepari nu a fost pus oficial sub acuzare, însă aceasta este una dintre variantele luate în calcul de anchetatori, că a avut un amestec în cele întâmplate.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...