6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

VIDEO – Cum a scăpat miraculos fotograful din Odessa, după ce călăul său a vrut să-l execute în două moduri

Fotograful din Odessa a scăpat după ce călăul său, un conațional cu care tranzita România, a încercat să îl execute în două moduri. AFLĂ ce au descoperit anchetatorii în casa din Cepari.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 03:30, un fotograf de 31 de ani din Odessa a fost pe cale să fie executat, în stil mafiot, de un conațional de 40 de ani, alături de care ne tranzita țara.

Se pare că atacatorul își plănuise minuțios execuția, alegând o casă în construcție de la ieșirea din localitatea Cepari.

Surse din anchetă spun că bărbatul l-a dus pe fotograf la etajul casei, unde l-a spânzurat, folosindu-se de o frânghie, pentru a se asigura că decedează, călăul a tras și un foc de armă spre Vadim, glonțul ieșind prin acoperișul construcției.

Din disperare, fotograful a reușit să scape și a luat la periat primul etaj al casei, pentru a vedea cum poate scăpa. Dovada acestui fapt sunt petele de sânge care sunt împrăștiate la etajul I al clădirii.

Urmele de sânge de pe terasa de la primul etaj al clădirii ne arată și pe unde a coborât fotograful. Acesta a reușit să iasă din clădire și a luat-o spre șosea, a traversat-o și a luat-o la fugă spre câmp.

În tot acest timp, călăul îl urmărea cu arma și trăgea neîncetat. Pentru a se asigura că focurile de armă nu sunt auzite de locuitorii din Cepari, basarabeanul a folosit o armă cu amortizor.

În total, 6 gloanțe l-au nimerit pe fotograf. Trei dintre ele au rămas reținute în corp. Acesta a ajuns la spital, după ce un agricultor l-a găsit și a sunat la 112. Depre ce implicații ar avea acesta în toată povestea puteți citi AICI.

Alături de proprietarul casei am refăcut firul evenimentelor, urmărind urmele care au fost găsite în clădire: 

[arve url=”https://youtu.be/GWaJBag6ixk” /]

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...