10.6 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Exportă fibră optică tocmai în Germania! Deviza Datacor: „Strategia noastră e să găsim soluții inovatoare, adaptate nevoilor clientului”

Datacor, compania bistrițeană situată în Parcul Industrial Bistrița Sud, a realizat o creștere a afacerilor în 2020 cu 4.50% mai mare decât în 2019. Aceasta investește continuu în dezvoltarea resurselor umane, digitalizare și în automatizarea proceselor de afaceri.

Datacor SRL din Bistrița se află pe o pantă ascendentă continuă. Astfel că, anul 2020 a fost un an încheiat într-o notă cel puțin pozitivă, pe profit, după cum arată cifrele.

În anul 2019, veniturile realizate ale companiei erau de 8.8 mil. euro. În 2020 s-a plusat până la o cifră de afaceri de 9.2 mil. euro. Rata profitabilității este asemănătoare cu cea a anului precedent. Ca urmare a faptului ca în ultimii doi ani investițiile au fost de 1.25 milioane în construcția unei noi linii de producție.

În ceea ce privește locurile de muncă, Datacor a ajuns în 2020 la 81 de angajați, comparativ cu 61 care erau activi în 2019.

În ultimii doi ani, compania a investit preponderent în noua linie de producție de la Bistrița. Acum echipa Datacor pregătește lansarea în Germania a produselor de fibră optică.

„În producție, strategia noastră va fi să găsim soluții inovatoare adaptate nevoilor clientului. Capabilitățile liniei de producție sunt foarte extinse, cu produsele rezultate vom putea adresa cele mai provocatoare proiecte. Această flexibilitate de a fabrica produsul cu caracteristicile dorite și de a livra într-un timp scurt constituie un avantaj major”, declară Cristian Bilegan, CMO al Datacor.

O altă investiție considerabilă a companiei Datacor a fost în dezvoltarea unui centru logistic regional la Bistrița. Valoarea acestuia ajunge la 800.000 euro.

Datacor SRL, este o companie cu 19 ani de experiență în soluții inovatoare de comunicații, soluții de securitate și electrice, care operează pe segmente de birouri, retail sau industrie. De la lansare și până acum, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă formată din 100 de persoane.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...