5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Exportă fibră optică tocmai în Germania! Deviza Datacor: „Strategia noastră e să găsim soluții inovatoare, adaptate nevoilor clientului”

Datacor, compania bistrițeană situată în Parcul Industrial Bistrița Sud, a realizat o creștere a afacerilor în 2020 cu 4.50% mai mare decât în 2019. Aceasta investește continuu în dezvoltarea resurselor umane, digitalizare și în automatizarea proceselor de afaceri.

Datacor SRL din Bistrița se află pe o pantă ascendentă continuă. Astfel că, anul 2020 a fost un an încheiat într-o notă cel puțin pozitivă, pe profit, după cum arată cifrele.

În anul 2019, veniturile realizate ale companiei erau de 8.8 mil. euro. În 2020 s-a plusat până la o cifră de afaceri de 9.2 mil. euro. Rata profitabilității este asemănătoare cu cea a anului precedent. Ca urmare a faptului ca în ultimii doi ani investițiile au fost de 1.25 milioane în construcția unei noi linii de producție.

În ceea ce privește locurile de muncă, Datacor a ajuns în 2020 la 81 de angajați, comparativ cu 61 care erau activi în 2019.

În ultimii doi ani, compania a investit preponderent în noua linie de producție de la Bistrița. Acum echipa Datacor pregătește lansarea în Germania a produselor de fibră optică.

„În producție, strategia noastră va fi să găsim soluții inovatoare adaptate nevoilor clientului. Capabilitățile liniei de producție sunt foarte extinse, cu produsele rezultate vom putea adresa cele mai provocatoare proiecte. Această flexibilitate de a fabrica produsul cu caracteristicile dorite și de a livra într-un timp scurt constituie un avantaj major”, declară Cristian Bilegan, CMO al Datacor.

O altă investiție considerabilă a companiei Datacor a fost în dezvoltarea unui centru logistic regional la Bistrița. Valoarea acestuia ajunge la 800.000 euro.

Datacor SRL, este o companie cu 19 ani de experiență în soluții inovatoare de comunicații, soluții de securitate și electrice, care operează pe segmente de birouri, retail sau industrie. De la lansare și până acum, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă formată din 100 de persoane.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: