7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Fă-i un cadou să te țină minte toată viața! Ceasuri, brățări tip Pandora și alte frumuseți, de la Atlantis Gold!

Dacă ai de făcut un cadou, care să impresioneze și să te asigure că nu va uita niciodată de tine, atunci neapărat treci pe la Atlantis Gold! Bijuterii care mai de care mai frumoase, de la cercei, brățări și lănțișoare cu nume, brățări tip pandora, până la ceasuri set pentru cupluri sau verighete. Merită să mergi să vezi ce au și sigur vei alege cadoul perfect pentru ea sau pentru el!

Poate vrei să-i arați dragostea ce i-o porți, cât e de valoroasă prietenia dintre voi, cât apreciezi sau respecți persoana care este și nu știi cum să o faci!

Cel mai simplu e să treci pe la Atlantis Gold și să alegi din gama largă de bijuterii unicat ce le găsești acolo.

Poți să optezi pentru cercei sau inele cu pietre prețioase. Găsești aici lănțișoare fine, discrete sau cu nume, personalizate. La fel poți alege varianta de brățări personalizate cu nume sau inițială. Sau mai nou, brățările tip Pandora care atrag privirile și sunt atât de râvnite de doamne și domnișoare.

Dacă vreți să vă exprimați dragostea ce o aveți unul pentru altul și legătura dintre voi, puteți opta pentru seturile de ceasuri pentru cupluri. Sau dacă v-ați hotărât să faceți pasul cel mare, aici e locul ideal unde găsiți inele de logodnă sau verighete.

Bijuteriile sunt simple sau sofisticate, din aur alb, galben sau roz, cu posibilitatea de a fi personalizate. Iar angajații vă vor consilia să alegeți bijuteria perfectă pentru persoana căreia i-o dăruiți și bugetul pe care-l aveți la dispoziție.

Un lucru e sigur! Cu un cadou cumpărat de la Atlantis Gold sigur faceți impresie și cel cadorisit nu vă va uita toată viața!

Așadar, dați o fugă la Atlantis Gold, pe Calea Moldovei, în incinta B1 Retail Park! Merită!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...