15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FAKE NEWS: SCANDALOS! Bistrițean reclamat la Poliție după ce a fost văzut mâncând mici nu cu muștar, ci cu ketchup!

Locatarii unui bloc din cartierul Decebal au sunat la Poliție reclamând ceea ce cred ei a fi o infracțiune: un vecin a fost văzut mâncând de 1 Mai mici cu ketchup, nu cu muștar!

Dom’le, am ieșit cu câinele și văd pe cineva ascuns, după bloc. Era nea Virgil de la scara 2C. Mă uit mai atent și am rămas înmărmurit: mânca mici cu ketchup! Am fost pur și simplu dezgustat și șocat. Dacă-l vedeau copiii? Așa exemplu dă el? Cum să mănânci mici cu ketchup, păi te bate Dumnezeu„, spune un locatar.

Reprezentanții Poliției au declarat că nu-l pot încarcera pe om, deși merită, dar îl vor trimite la un centru de recuperare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.