22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FAKENEWS. Kim Kardashian și-a cumpărat în Colibița o cabană dotată cu ciubăr! CHOO BURR

Kim Kardashian a urcat pe scara socială. Dovada? Tocmai a achiziționat o cabană cu ciubăr la Colibița! Celebra celebritate faimoasă pentru că e celebră Kim Kardashian a dat startul unui nou trend la Hollywood: a cumpărat o proprietate la Colibița, dotată cu ciubăr.

Simțeam nevoia să fac un statement puternic. Îmi lipsea ceva care să urle: femeia asta are bani!

Avioane am, mașini am, hoteluri am… însă, chiar și așa, simțeam cu toată ființa un gol. Apoi am văzut un reportaj pe Pro TV despre o mare care e și muntoasă, sau cam așa ceva. Atunci am știut exact ce vreau.

Gândul mă speria, recunosc. Am eu destui bani să cumpăr o cabană la Colibița? Am! Dar am eu destui bani să cumpăr una cu ciubăr?

Să știți, nu e vorba de bani aici. E vorba despre faptul că de abia acum pot umbla pe stradă cu capul ridicat”, a declarat americanca imediat după achiziție.

Cabana domnișoarei Kim se numește La Kardașieni și este liberă de Paști !

(Asta înseamnă că puteți deja face rezervări la telefon. Dar asta doar dacă-i știți numărul).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.