15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

FELICITĂRI: Luiza și Vlad, calificați la Mondialele de Taekwondo!

Bistrițenii au cu ce se mândri! La Campionatul Mondial de Taekwondo din Bulgaria, județul nostru va avea doi reprezentanți. Luiza și Vlad se antrenează din greu pentru competiția de la final de iulie.

La finalul lunii iulie, în Bulgaria, are loc Campionatul Mondial de Taekwondo pentru cadeți. România va avea un lot de 10 sportivi. Bucuria e că printre ei se numără și doi copii bistrițeni: Luiza și Vlad.

Aceștia au început deja antrenamentele intense la București, iar apoi vor continua la Eforie.

Calificați la mondiale!

Sportivii Gloriei 2018 – Luiza Bindea și Vlad Tenghel vor participa între 28 -31 iulie la Campionatul Mondial de Taekwondo pentru cadeți.

Cei doi reprezentanți ai clubului nostru au parcurs probele sportive și vizitele medicale și se vor pregăti în continuare la Centrul de Excelență în Taekwondo București și mai apoi la Eforie – până în 27 iulie, când lotul României (format din 10 cadeți) va pleca spre competiția din Sofia, capitala Bulgariei.

Luiza și Vlad sunt pregătiți de antrenorul Marius Muti.

Mult succes! Suntem mândri de voi!” au scris reprezentanții CS Gloria 2018 pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: