Un eveniment care nu trebuie ratat, în 2023: Festivalul Celtic Transilvania, în iulie, la Băile Figa!

1
1896

După doi ani de pauză din cauza pandemiei, Festivalul Celtic Transilvania revine, cu ediția a VII-a, la Băile Figa! Bucium, Dirty Shirt și Bucovina se numără printre trupele invitate!

Festivalul Celtic Transilvania, ajuns la ediția a VII-a, se întâmplă din nou în acest an, între 21 și 23 iulie 2023, la Băile Figa. 

Festivalul Celtic Transilvania este mai mult decât un festival. Este o mini vacanță „all inclusive”. Pentru că aici ai parte de concertele unor formații de legendă ale muzicii rock internaționale și românești. Dar și de istoria reconstituită pe viu de cele mai bune grupări de reenactori din România. Plus o paradă moto.

Pe lângă astea mai aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment. Băile Figa (piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, topogane) și Centrul recreativ Legacy (bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală fitness) sunt situate lângă locația festivalului. La acestea se adaugă Herghelia Beclean – una dintre cele mai importante herhelii din România, dar și situl arheologic de la Băile Figa (unde se exploata sare cu aproximativ 3000 de ani î.Hr. 

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor. Din 2021, în oraș funcționează rețeaua de transport public cu autobuze electrice. De asemenea aveți posibilitatea de a închiria o bicicletă, clasică sau electrică.

Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum v-am obișnuit la edițiile anterioare.

Un festival care nu trebuie să îl ratezi, în 2023. Cine a fost o dată la Festivalul Celtic Transilvania va reveni în fiecare an, garantat!”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Detalii despre organizare, regulament de acces, formații și program sunt disponibile pe site-ul www.festivalulceltictransilvania.ro și Facebook, Instagram, TikTok.

Biletele s-au pus în vânzare pe platformele www.ambilet.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.