16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

VIDEO – INCONȘTIENȚĂ: O familie, pe punctul de a fi omorâtă de un șofer aflat într-o depășire pe linie continuă

O tragedie a fost evitată milimetric, în Rodna. O familie cu copil mic putea fi omorâtă de un șofer inconștient ce a efectuat o depășire pe linie continuă…

Marius H., soția lui și copilul erau în mașină, circulând pe DN 17 D, prin Rodna. La un moment dat, după o curbă la dreapta, în fața le-a apărut o altă mașină.

Șoferul unui autoturism cu numerele de BN s-a angajat într-o depășire pe linie continuă. Marius a avut prezența de spirit și norocul ca pe acostament să nu circule nimeni în momentul acela. A tras de volan dreapta, ieșind de pe carosabil și oprindu-se la o mică distanță de un stâlp.

Dacă erau oameni pe acostament?? Eu ce decizie luam??? ” a explicat reporterilor, Marius H.

Acesta are montată o cameră video, așa că incidentul a fost filmat. Acesta l-a făcut public pe grupul de Facebook Info Trafic Bistrița Năsăud.

BN 30MMA Audi negru , ești pe aici? „deșteptule”” – e mesajul scris de marius H.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Domnilor ziaristi, am o nelamurire: nu inteleg de ce ati editat numarul cretinului?
  Trebuie protejat? Dobitocul a pus viata altora in pericol iar dumneavoastra ii protejati intimitatea?

 2. Un inconștient îngâmfat, care precis se laudă „cum te-a făcut…..el , marele șofer,” dar care realizează poate mult prea târziu ce ” bravură”a făcut el…
  Măcar ai putut reveni pe carosabil și cineva acolo sus vă iubește sa nu se întâmple nenorocire.
  Eu nu am avut această șansă de a putea reveni pe carosabil,iar pagubele materiale au fost consistente.
  Puteam să-l nenorocesc pe „nemernic” dar nu poți preconiza urmările impactului frontal dacă nu-l feream. El sa dus și eu am rămas în șanț !
  Multumeste-i sorții …. și poate te vei mai întâlni cu el prin zonă pentru ai mulțumi….
  Păcat de tinerețea lor.

 3. Mai dar mulți bolnavi mintal mai are județul!! Chiar nu ajung morții din ultima vreme!!?? Avem Kamikaze pe metru pătrat, cit nisip pe malul mari. Poate îl găsește cineva sa ii rupă permisul (dacă are așa ceva)

 4. in zona aceea, pe valea Nasaudului pana sus in munte se circula ca in vestul salbatic. se conduce de la 13-14 ani, jeep-uri neinmatriculate pe toate ulitele, viteza, masini modificate…este dezatru. Acolo politia rutiera s-ar imbogatii daca ar sta in fiecare sat sa ii prinda pe acesti descreierati carora nu li se face nimic niciodata….o amenda…un permis …si atat!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.