20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FII REPORTER: Au scăpat de pisici aruncându-le din mașină, pe geam…!

S-au încins spiritele după o postare în mediul online. Un bistrițean acuză că dintr-o mașină au fost aruncate, din mers, mai multe pisici într-o pungă. „S-au gândit că cel mai bun mod de a scăpa de niște pisici e să le arunce din mers…”

Ionuț Danciu, un tânăr din Beclean, a postat ieri câteva imagini în mediul online. Spiritele s-au încins în momentul în care a și explicat ce e cu mașina din imaginile postate.

„(…) s-au gândit că cel mai bun mod de a scăpa de niște pisici e să le arunce din mers. (…) Data viitoare sper să picați voi din mașină. Nu v-am feri…”, a postat tânărul.

Postarea sa a ajuns rapid pe grupul de Facebook – Protecția Animalelor Bistrița Năsăud. Iar aici s-au încins comentariile și opiniile asupra faptei. S-au cerut informații despre proprietarii mașinii, pentru a se face plângere împotriva lor.

De asemenea, mulți s-au interesat de starea pisicilor aruncate.

„Nu știu exact. Părinții mei au mers după mașina lor, au făcut slalom ca să nu calce pisicile (aproape făcând accident), dar nu au putut opri acolo. I-au făcut poză la număr, apoi poză în lateral și, văzând că li s-a facut poza, mi-au urmărit părinții până la sensul de la poșta veche. Nu s-au oprit ai mei ca să nu intre în vreo altercație”, a explicat Ionuț.

Iubitorii de animale au făcut petiții peste petiții, solicitând autorităților să înființeze o poliție a animalelor, așa cum există și în alte țări.

Momentan, dacă există dovezi clare, polițiștii pot sancționa, pe baza legii privind „rele tratamente aplicate animalelor” sancțiuni.

„Problema e că nu prea ai cum să dovedești, nu se văd pisicile. Nu știe nimeni unde sunt, dacă mai sunt în viață măcar. Dacă domnul din spatele celui care le-a aruncat, le-a ocolit în ultimul moment… cam greu.”, a răspuns un bistrițean referindu-se la plângerile adresate poliției. Polițiștii pot începe cercetările doar dacă există dovezi.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...