0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FII REPORTER: Cel mai bine se lucrează pe străzi și trotuare proaspăt asfaltate

Străzi și trotuare asfaltate de curând sunt din nou sparte! Pentru ridicare guri de canal sau pentru ascunderea cablurilor electrice. Că așa e la Bistrița. Se-ncepe cu sfârșitul și nimic nu aduce mai mare satisfacție ca și spargerea unei lucrări proaspăt finalizate!

Ca la noi, la nimeni! Uneori Dorel lucrează efectiv pe teren, dar alteori, ocupă funcții importante în administrație. Altfel, nu se explică de ce în burgul nostrum, lucrările se fac de la coadă la cap.

Multe dintre cele 47 de străzi asfaltate de municipalitate în această vară sunt sparte din nou! Unele pentru intervenții Aquabis! Autoritățile locale susțin că  nu există conexiune între avariile la rețea cu lucrările de asfaltare.

Dar, pe multe străzi, mașinile fac slalomuri, din cauza decopertărilor din zonele gurilor de canal. Deși reprezentanții Aquabis au explicat în nenumărate rânduri că asfaltarea unei străzi și apoi ridicarea gurilor de canal duce la înfundarea acestora, municipalitatea nu a ținut cont. Așa că s-au asfaltat străzile, frumos, și acum s-au spart, din nou, pentru gurile de canal.

Nici trotuarele nu scapă, în viziunea inversă a autorităților! După ce un trotuar a fost frumos asfaltat, acum e spart! Motivul? Ascunderea cablurilor electrice!

Astăzi 16.10.2019, pe strada Lupeni, au început ceva lucrări de excavație și insertie cabluri de curent electric în trotuarul de pe partea stângă (proaspăt asfaltat). Aceste lucrări sunt de abia la început și va dura ceva timp până când trotuarul (și probabil asflaltul de pe stradă) vor fi aduse la starea inițială. Strada a fost recent asfaltată și cred că puțin le pasă autorităților de ce se întămplă aici” a scris A.L. pe adresa redacției.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...