2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FII REPORTER: Cel mai bine se lucrează pe străzi și trotuare proaspăt asfaltate

Străzi și trotuare asfaltate de curând sunt din nou sparte! Pentru ridicare guri de canal sau pentru ascunderea cablurilor electrice. Că așa e la Bistrița. Se-ncepe cu sfârșitul și nimic nu aduce mai mare satisfacție ca și spargerea unei lucrări proaspăt finalizate!

Ca la noi, la nimeni! Uneori Dorel lucrează efectiv pe teren, dar alteori, ocupă funcții importante în administrație. Altfel, nu se explică de ce în burgul nostrum, lucrările se fac de la coadă la cap.

Multe dintre cele 47 de străzi asfaltate de municipalitate în această vară sunt sparte din nou! Unele pentru intervenții Aquabis! Autoritățile locale susțin că  nu există conexiune între avariile la rețea cu lucrările de asfaltare.

Dar, pe multe străzi, mașinile fac slalomuri, din cauza decopertărilor din zonele gurilor de canal. Deși reprezentanții Aquabis au explicat în nenumărate rânduri că asfaltarea unei străzi și apoi ridicarea gurilor de canal duce la înfundarea acestora, municipalitatea nu a ținut cont. Așa că s-au asfaltat străzile, frumos, și acum s-au spart, din nou, pentru gurile de canal.

Nici trotuarele nu scapă, în viziunea inversă a autorităților! După ce un trotuar a fost frumos asfaltat, acum e spart! Motivul? Ascunderea cablurilor electrice!

Astăzi 16.10.2019, pe strada Lupeni, au început ceva lucrări de excavație și insertie cabluri de curent electric în trotuarul de pe partea stângă (proaspăt asfaltat). Aceste lucrări sunt de abia la început și va dura ceva timp până când trotuarul (și probabil asflaltul de pe stradă) vor fi aduse la starea inițială. Strada a fost recent asfaltată și cred că puțin le pasă autorităților de ce se întămplă aici” a scris A.L. pe adresa redacției.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...