6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FILECA INDUSTRY SA Beclean: 20 ani de performanță în industria lânii pieptănate

Fileca Industry SA – Beclean, România, afacerea de familie din industria textilă, sărbătorește două decenii de excelență în 2023, marcând un parcurs impresionant în producția de fire de lână pieptănată.

Înființată în Beclean, România, în 2003, Fileca Industry a devenit un pilon al comunității locale și un nume de referință în industria textilă. Anul acesta este un moment special, nu doar datorită aniversării a două decenii de activitate, ci și pentru că a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din întreaga sa istorie.

Fileca Industry face parte cu mândrie din grupul italian Ecafil Best Spa: un nume cu o tradiție de peste 70 de ani în industria textilă, fiind fondat la Calenzano, Italia, în 1948. Această asociere a adus nu doar experiență internațională, ci și o filozofie a excelenței și inovației, care au fost fundamentale pentru succesul continuu al Fileca Industry.

Unul dintre momentele semnificative ale acestui an aniversar este realizarea celei mai mari cifre de afaceri din istoria companiei Fileca Industry Beclean.

Acest succes reflectă nu doar angajamentul constant față de calitate, ci și abilitatea de a se adapta la schimbările din industrie și de a răspunde la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

Cu viziunea îndreptată spre sustenabilitate, Fileca Industry a făcut un pas semnificativ către o producție mai ecologică și eficientă energetic. În acest an, compania a investit într-un sistem de panouri fotovoltaice, demonstrând astfel responsabilitatea sa față de mediu și dorința de a contribui la combaterea schimbărilor climatice.

Această investiție în energie regenerabilă nu doar sprijină eforturile globale de combatere a încălzirii globale, ci evidențiază și angajamentul Fileca Industry față de practici durabile în industria textilă. Prin utilizarea energiei solare, compania nu doar reduce amprenta sa de carbon, ci servește și ca exemplu pentru alte întreprinderi din industrie.
Într-un peisaj economic în continuă schimbare, Fileca Industry continuă să se distingă prin capacitatea sa de a îmbina tradiția cu inovația și angajamentul său față de sustenabilitate.

Cele două decenii de activitate sunt doar începutul unei călătorii în care Fileca Industry speră să continue să ofere produse de calitate superioară, să fie un lider în industrie și să servească comunitatea locală și globală cu pasiune și dedicare. 

În timp ce sărbătorește această aniversare, Fileca Industry mulțumește angajaților săi, clienților și comunității pentru sprijinul continuu și privește cu optimism către viitor, cu încrederea că cele mai bune zile sunt încă înainte.

Felicitări Fileca Industry pentru 20 de ani de excelență și pentru angajamentul continuu față de inovație și sustenabilitate!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: