14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

FILM cu mărturii ale vedetelor și a oamenilor simpli ce au scăpat de droguri:

După ce a lansat un concurs pentru realizare de afișe menite să prevină consumul de droguri, prefectul mai are un „vis”. Acesta dorește realizarea unui filmuleț scurt cu mărturii ale celor ce au scăpat de dependența de droguri. Atât vedete, cât și tineri sau oameni simpli.

Suntem în plină „campanie” de strângere a propunerilor de afișe menite să prevină consumul de droguri.

Prefectura a lansat concursul „Tineri pentru tineri”. Sunt puse la bătaie trei premii frumușele pentru cele mai bune trei variante de afișe cu mesaj de impact.

Mai multe detalii, aici:

VIDEO: CONCURS „Tineri pentru tineri” pentru prevenirea consumului de droguri! PREMII substanțiale puse la bătaie de Prefectură

 

Prefectul Stelian Dolha a explicat că mai are un „vis”.

„Legat de proiectul pe care l-am demarat, legat de consumul de droguri, am făcut un pliant, un afiș printat în 400 de exemplare și pe care l-am distribuit în toate instituțiile publice, în mijloacele de transport în comun și în licee. Feedback-ul e bun. Vă spun că lucrările câștigătoare vor inspira inclusiv un film. Scurt. De 10 – 15 minute. Cu mesaje ale tinerilor care au trecut prin această experiență. Și personalități ale vieții publice. Mi-aș dori să trimită un mesaj o vedetă muzicală. Un judecător, și m-am gândit și am vorbit deja cu Cristi Danileț. E clar! Un psiholog, un profesor de renume și tineri care au trecut prin această experiență și care acuma au reușit să se vindece, să fie ok”, a declarat prefectul.

Deja pentru concurs au fost trimise afișe și Stelian Dolha e încrezător că tot mai mulți vor trimite propuneri.

Pot trimite și din alte județe, din întreaga țară, din diaspora. Așteptăm propuneri de la orice tânăr! Îi așteptăm pe toți!”, a subliniat acesta.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: