1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FILM cu mărturii ale vedetelor și a oamenilor simpli ce au scăpat de droguri:

După ce a lansat un concurs pentru realizare de afișe menite să prevină consumul de droguri, prefectul mai are un „vis”. Acesta dorește realizarea unui filmuleț scurt cu mărturii ale celor ce au scăpat de dependența de droguri. Atât vedete, cât și tineri sau oameni simpli.

Suntem în plină „campanie” de strângere a propunerilor de afișe menite să prevină consumul de droguri.

Prefectura a lansat concursul „Tineri pentru tineri”. Sunt puse la bătaie trei premii frumușele pentru cele mai bune trei variante de afișe cu mesaj de impact.

Mai multe detalii, aici:

VIDEO: CONCURS „Tineri pentru tineri” pentru prevenirea consumului de droguri! PREMII substanțiale puse la bătaie de Prefectură

 

Prefectul Stelian Dolha a explicat că mai are un „vis”.

„Legat de proiectul pe care l-am demarat, legat de consumul de droguri, am făcut un pliant, un afiș printat în 400 de exemplare și pe care l-am distribuit în toate instituțiile publice, în mijloacele de transport în comun și în licee. Feedback-ul e bun. Vă spun că lucrările câștigătoare vor inspira inclusiv un film. Scurt. De 10 – 15 minute. Cu mesaje ale tinerilor care au trecut prin această experiență. Și personalități ale vieții publice. Mi-aș dori să trimită un mesaj o vedetă muzicală. Un judecător, și m-am gândit și am vorbit deja cu Cristi Danileț. E clar! Un psiholog, un profesor de renume și tineri care au trecut prin această experiență și care acuma au reușit să se vindece, să fie ok”, a declarat prefectul.

Deja pentru concurs au fost trimise afișe și Stelian Dolha e încrezător că tot mai mulți vor trimite propuneri.

Pot trimite și din alte județe, din întreaga țară, din diaspora. Așteptăm propuneri de la orice tânăr! Îi așteptăm pe toți!”, a subliniat acesta.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...