15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Finanțele au o nouă conducere! Dorina Cicioc revine în funcție!

S-a făcut mutarea și la Bistrița. Cristian Parasca a fost demis din funcția de director al Finanțelor Publice. Locul său a fost luat de Dorina Cicioc. Aceasta revine la cârma instituției după ce a fost înlocuită în 2012.

Odată cu instalarea noului Guvern, spre finele anului trecut, scaunele celor de la conducerea instituțiilor teritoriale au început să se clatine. Dacă Parasca a fost scutit o perioadă, acum acesta a fost demis din funcția de șef al Finanțelor bistrițene.

Locul său a fost preluat de Dorina Cicioc. Aceasta revine în funcția pe care a deținut-o în perioada 2010 – 2012.

Dorina Cicioc este absolventă a Facultății de Știinte Economice din Timișoara, promoția 2004. Totuși, în 2000 își începe munca în cadrul Finanțelor Bistrița, pe un post de execuție.

În martie 2010 este promovată, temporar, pe postul de director al instituției.

Un portret mai pe larg al „doamnei de fier a finanțelor” puteți reciti AICI.

În octombrie 2012, Dorina Cicioc este schimbată din funcție cu liberalul Crin Pântea, și revine pe funcția de șef administrație.

Odată cu reorganizarea instituțiilor, în august 2013, Dorina Cicioc se află printre cei ce au primit preavize și apoi a fost demisă din funcție.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: