25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Florăria Euforia își schimbă programul! On-line comanzi simplu și sigur, oricând!

Euforia Floral Boutique își schimbă programul de mâine, 18 martie. O recomandare specială pentru toți clienții florăriei:

În contextul actualei crize generate de pandemia de coronavirus – Euforia Floral Boutique înțelege să-și sprijine clienții și să schimbe programul.

Dragi clienți, pentru că suntem într-o perioadă dificilă, ținem să vă anunțăm că programul florăriei noastre suferă câteva modificări. Acestea vor fi valabile timp de aproximativ o lună de zile, atâta cât este declarată și starea de urgență în România”, au transmis administratorii Euforia Floral Boutique.

Florăria va funcționa începând de mâine, 18 martie, după un program special: 

  • Luni – Sâmbătă – 10:00 – 20:00,
  • Duminică – 10:00 – 18:00. 

Totodată, administratorii le recomandă clienților să comande cu încredere on-line, pe site-ul www.euforiaonline.ro. Este cel mai indicat în aceste zile, atât pentru siguranța lor, cât și a celorlalți.

Florile creează emoții și o stare de bine. Așa că acum, mai mult ca oricând, nu uitați să dăruiți flori…!”, își încheie mesajul cei de la Euforia Floral Boutique. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...