11.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

De foame n-o să suferim, ne salvează producătorii locali! Carne și lapte proaspăt găsiți, în fiecare zi, în magazinele Agro-Ardeal!

Le e frică românilor de coronavirus, dar mai frică le e de foame, dovadă stând proviziile pe care le-au făcând golind rafturile magazinelor în ultimele zile. Dacă situația se va agrava și unele alimente se vor găsi mai greu, de lapte proaspăt și preparate din carne proaspete n-o să ducem lipsă, le veți găsi zilnic, ca și până acum, în magazinele producătorului local Agro-Ardeal, ne-a asigurat Ionel Peica, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței.

Laptele proaspăt ajunge în dozatoarele din toate magazinele Agro-Ardeal în fiecare dimineață de la ferma de vaci de lapte crescute de roboți de la Orheiu Bistriței (mai multe puteți citi AICI), cu o grăsime ideală pentru a vă prepara singuri alte produse lactate acasă (smântână, lapte acru, brânză de vaci, etc.). Așadar, dacă la un moment dat laptele nu s-ar mai găsi în magazine, investiția de milioane de euro din ferma de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței va putea asigura necesarul de lapte proaspăt al bistrițenilor.

Ioan Peica a mai declarat pentru Bistrițeanul.ro că abatorul și fabrica de procesare a cărnii, care au în spate o fermă de unde se cresc animalele (Agro-Ardeal este unul dintre puținii producători din Transilvania și chiar din țară care încheie întreg lanțul de la creștere la procesare) lucrează peste capacitate, în fiecare zi, și livrează zilnic carne și preparate din carne în toate magazinele Agro-Ardeal din județ și colaboratorilor firmei din toată Transilvania, dar și marilor retaileri cu care au în derulare contracte.

Așadar, chiar dacă panica de a face provizii i-a cuprins pe mulți, relaxați-vă în ceea ce privește laptele, carnea proaspătă și preparatele din carne, vor fi mereu în vitrinele Agro-Ardeal, care rămân deschise în toată această perioadă, aprovizionarea populației fiind absolut esențială. Mai mult, Ionel Peica ne-a spus că în toate magazinele firmei și-au făcut loc în rafturi produse ale altor producători locali, de la lactate și până la pâine. Așadar, nu vă mai agitați să faceți stocuri, lapte și carne proaspătă veți găsi pe toată perioada crizei în toate magazinele producătorului local, deschise în programul obișnuit.

Magazinele Agro-Ardeal, cu tot cu dozatoarele de lapte aprovizionate direct din fermă, le găsiți pe str. Împăratul Traian (vizavi de fostul restaurant Cerbul), în piața Decebal, zona Lamă (lângă Gen. 4), lângă magazinul Francesca și la intrarea în magazinul Penny de pe Calea Moldovei. Magazinele sunt deschise de Luni până Sâmbătă între orele 07.00-20.00, iar Duminica între 08.00 -14.00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.