5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

De foame n-o să suferim, ne salvează producătorii locali! Carne și lapte proaspăt găsiți, în fiecare zi, în magazinele Agro-Ardeal!

Le e frică românilor de coronavirus, dar mai frică le e de foame, dovadă stând proviziile pe care le-au făcând golind rafturile magazinelor în ultimele zile. Dacă situația se va agrava și unele alimente se vor găsi mai greu, de lapte proaspăt și preparate din carne proaspete n-o să ducem lipsă, le veți găsi zilnic, ca și până acum, în magazinele producătorului local Agro-Ardeal, ne-a asigurat Ionel Peica, managerul abatorului și al fermei de vaci de carne de la Orheiu Bistriței.

Laptele proaspăt ajunge în dozatoarele din toate magazinele Agro-Ardeal în fiecare dimineață de la ferma de vaci de lapte crescute de roboți de la Orheiu Bistriței (mai multe puteți citi AICI), cu o grăsime ideală pentru a vă prepara singuri alte produse lactate acasă (smântână, lapte acru, brânză de vaci, etc.). Așadar, dacă la un moment dat laptele nu s-ar mai găsi în magazine, investiția de milioane de euro din ferma de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței va putea asigura necesarul de lapte proaspăt al bistrițenilor.

Ioan Peica a mai declarat pentru Bistrițeanul.ro că abatorul și fabrica de procesare a cărnii, care au în spate o fermă de unde se cresc animalele (Agro-Ardeal este unul dintre puținii producători din Transilvania și chiar din țară care încheie întreg lanțul de la creștere la procesare) lucrează peste capacitate, în fiecare zi, și livrează zilnic carne și preparate din carne în toate magazinele Agro-Ardeal din județ și colaboratorilor firmei din toată Transilvania, dar și marilor retaileri cu care au în derulare contracte.

Așadar, chiar dacă panica de a face provizii i-a cuprins pe mulți, relaxați-vă în ceea ce privește laptele, carnea proaspătă și preparatele din carne, vor fi mereu în vitrinele Agro-Ardeal, care rămân deschise în toată această perioadă, aprovizionarea populației fiind absolut esențială. Mai mult, Ionel Peica ne-a spus că în toate magazinele firmei și-au făcut loc în rafturi produse ale altor producători locali, de la lactate și până la pâine. Așadar, nu vă mai agitați să faceți stocuri, lapte și carne proaspătă veți găsi pe toată perioada crizei în toate magazinele producătorului local, deschise în programul obișnuit.

Magazinele Agro-Ardeal, cu tot cu dozatoarele de lapte aprovizionate direct din fermă, le găsiți pe str. Împăratul Traian (vizavi de fostul restaurant Cerbul), în piața Decebal, zona Lamă (lângă Gen. 4), lângă magazinul Francesca și la intrarea în magazinul Penny de pe Calea Moldovei. Magazinele sunt deschise de Luni până Sâmbătă între orele 07.00-20.00, iar Duminica între 08.00 -14.00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...