16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Bistrițeanca Ioana Molnar, care a pus pe picioare lanțul de florării Magnolia, amenințată de o angajată la show-ul „Șefi sub acoperire”

La ultima ediție a emisiunii „Șefi sub acoperire” de la ProTv și-a testat angajații bistrițeanca Ioana Molnar, care a pus pe picioare lanțul de florării Magnolia. Aceasta a fost amenințată de una dintre angajatele care nu își făcea treaba corespunzător.

În urmă cu 25 de ani, Ioana Molnar deschidea prima florărie Magnolia la Bistrița. Astăzi, lanțul de florării are peste 200 de angajați. A început alături de soțul său, cu o investiție de 2.000 de mărci germane, și a ajuns la o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Invitată la emisiunea „Șefi sub acoperire” de la ProTV, bistrițeanca a mărturisit că până să aibă copii, muncea și câte 16-18 ore pe zi.

Aceasta și-a testat, în cadrul show-ului de la ProTV, angajații și a rămas dezamăgită de gestionara depozitului de flori de la București al companiei. Bistrițeanca și-a dat seama că ceva nu funcționează la depozitul din Capitală tocmai din cauza vânzărilor, de 10 ori mai mici decât la Cluj.

Făcând pe ucenica la depozitul din București, femeia de afaceri a descoperit abateri grave de la regulamentele companiei și gestionarea deficitară a mărfii. Angajata de la depozitul din București ajunge chiar să o amenințe pe șefa ei: „Cred că p-asta o bat până pleacă!”

 „Am avut o zi foarte aiurea. Cred că cel mai tare m-a deranjat la Vicky (n.r. responsabila de depozitul din București) atitudinea ei. Indiferent cine intră la noi în depozit, este importantă atitudinea. Să avem respect, bună dispoziție, nu așa răzvrătiți, ușor obraznici, nu-i bine așa”, a precizat Ioana Molnar, în cadrul emisiunii.

Foto: ProTv

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

22 COMENTARII

 1. Surprinzător că aceea angajată mai există în firmă!!! Ar fi trebuit să zboare în secunda 2 .Am urmărit emisiunea și nu îmi venea să cred!

  • Esti in Romania.Las cai bine si asa. De exemplu Autostrazile, Padurile taiata care cum ,Avize de Constructii pt Cladiri sub Cablu de Tensiune inalta sau la 10 m de cladire….etc…etc…etc…Ghiciti ?? In Germania e aproape la fel,mai exact de vreo 10 ani a inceput sa devina o Romanie mai mica……

  • Atunci toată emisiunea este doar o mai mare publicitate, un show tv .Oricum după prima emisiune, orice angajat își poate da seama , când vine un ucenic , cam cum stau lucrurile. O reclama mascata cu ajutorul televiziunii..

  • E o dovadă de umanitate din oartea angajatorului. Nimeni nu e perfect, dar cine se căiește pentru greșelile lui și vrea să se corecteze, mai merită o șansă. Asta e lecția de bază a creștinismului, dacă ați auzit…

   • Daca s-ar aplica asta in lumea afacerilor, ar fi falimente pe bandă rulantă, angajații ruinand dar căindu-se pentru cele făcute. Cred că nu ați avea vreo șansă să vă apucați de așa ceva, dar cu banii duși ați fi mulțumiți că ați fost un bun creștin.

   • Norbert, dragule, dacă luăm drept criteriu principiul din biblie, „fericiți cei săraci cu duhul” atunci tu ești un etalon de om fericit. Cred că o duci dintr-o fericire in alta…

 2. Dna Ioana mi a plăcut mult ,,a.m admirat-o cata răbdare a avut cu angajatele ,mai ales cu angajara de la depozit care a dat dovada de mare nesimțire spunând ca ma uit la filme .

 3. Părerea mea este că totul trebuie luat ca un show. Un show care urmărește publicitate . In mod real ,un salariat care nu îndeplinește acea condiție de respect față de clienți sau subordonați,era dat afară fără nici un beneficiu …

  • La lansarea acestui tip de isiuni TV, interesant e primul episod. Următoarele devin penibile și nu mai prezintă niciun interes, totul e previzibil.Interesant e faptul ca în fiecare locație se găsesc personaje( cam trei) cu fel și fel de probleme ,iar patronul se oimplica în rezolvarea lor. Dar restul angajatilor cum sunt ajutați?

 4. ACEASTA FIINTA ERA DATA AFARA IMEDIAT DUPA CE PLECAM DE ACOLO!ASA SPECIMENE NU AU CE CAUTA INTR-O COMPANIE CA ACEASTA! Ocupa locul unei alte persoane care ar fi mai capabila decat ea! NICI LA LOGISTICA NU ESTE BUNA TUPEISTA ASTA!

 5. Este bine sa le dăm o șansă și celor care s-au purtat urat suntem oameni și fiecare suntem supuși greșeli…sa fim îngăduitori unu cu altu 🙏🙏🙂🙂🙂eu cred că D-na Molnar Ioana nu cred că are un suflet așa rău încât să o de-a afara,pe angajata cu atât mai mult ia dat o șansă pentru a reveni cu picioarele pe pământ!!!

 6. Și eu as fi dat-o afara. Dacă nu-ți convine cât iesti plătit pleci . Adevărat este o emisiune de tv care place. Dar va place când cumpărați ceva sa se zbiere la voi? Succes patroanei este o doamna finuța și a muncit sa ajungă aici . Eu m-aș plictisi sa ma duc la munca sa stau degeaba.

 7. Sincer mie îmi pare o făcătură pentru audiență si publicitate adică combinație între antreprenor și televiziune, greu de crezut că din partea unui angajat care știe într-un fel sau altul că este filmată ucenicia pentru (gen) documentar, nu cred că in realitate își permitea comportamentul care la avut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.