21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Fosta învățătoare de la CN „Andrei Mureșanu”, Szente Maria, a încetat din viață

Fostul cadru didactic de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, marcant reprezentant al Uniunii Democrate Maghiare din România, Szente Maria, a încetat din viață.

Femeia suferea de o boală necruțătoare, care, într-un final, i-a fost fatală. A încetat iun viață în dimineața de 5 iulie 2022.

Mai multe personalități ale UDMR au transmis mesaje de condoleanțe in urma decesului doamnei Szente.

„Mulțumesc mult pentru tot. Dumnezeu să te odihnească în pace, mătușa Manci. Ne vei lipsi foarte mult… Organizația UDMR BN transmite condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis subprefectul județului, Decsei Attila.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.