20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

AQUABIS: Mai multe străzi din Salva, mâine, fără apă! Șieu, de azi, cu probleme la presiunea apei

1.Mâine, 06 Iulie 2022, de la ora 08:00 până la ora 13:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea SALVA, pe străzile:

  • Gării
  • Budăcenilor
  • George Coșbuc
  • și străzile adiacente.

În acest interval se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii). Fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.

2. Datorită debitului scăzut la captarea apei potabile la rezervorul din localitatea ȘIEU, în localitate se v-a resimți  lipsa presiune , iar în  zonele  mai înalte, se v-a resimți chiar lipsă apă.

Reluarea furnizării apei, va fi  posibilă când nivelul apei la captare, va fi în parametri optimi.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii). Fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...