26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Fostul jucător al Gloriei Bistrița, Junior Moraes, a fugit de războiul din Ucraina și a ajuns în România

Un fost fotbalist care a activat în România la Gloria Bistrița, Junior Moraes, a intrat pe teritoriul țării noastre împreună cu alți fotbaliști de la Dinamo Kiev și Șahtior.

Atacantul de la Șahtior Donețk putea să fie recrutat în armata ucraineană, așa cum au fost regimentați și alți fotbaliști sau sportivi din Ucraina.

Junior Moraes este unul dintre cei 13 jucători ai Dinamo Kiev și Șahtior care au reușit să fugă din calea conflictului militar. Aceștia au ajuns pe teritoriul țării noastre duminică seară, prin vama Albița din județul Vaslui.

Moraes s-a născut pe 4 aprilie 1987 în Santos, Brazilia. A fost la Steaua după ce a fost transferat la Metalurg Donețk nejucând niciun meci în perioada petrecută acolo (iarna 2011 – vara 2011), dar s-a alăturat echipei ȚSKA Sofia. A jucat prima dată în Liga I la Gloria Bistrița.

Cei 13 nu au respectat legea marțială

Presa ucraineană a fost nemulțumită de actele celor 13 fotbaliști. La numai o zi după ce Rusia a invadat Ucraina, președintele Volodimir Zelenski a decretat impunerea legii marțiale. Aceasta îi obligă pe toți bărbații sănătoși, care pot lupta, cu vârste între 18 și 60 de ani, să rămână în Ucraina pentru 90 de zile de la instaurarea decretului.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. A făcut-o de oaie. Adio Ucraina pentru el, a trădat țara care l-a înfiat și l-a hrănit. Cu Legea Marțială nu te poți juca. Poate fii extradat la cere și să dea socoteală. Aviz amatorilor, specific românesc „Dă tu,că eu fug” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...