25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Physiokinetic pune la dispoziție o echipă mobilă pentru clienții cu probleme și îi va trata… Acasă

Physiokinetic, un loc destinat recuperării de după diferite afecțiuni sau accidente, pune acum la dispoziție o echipă mobilă care merge direct în sprijinul pacienților, la ei acasă.

Echipamentele folosite sunt portabile și de înaltă tehnologie, atât pentru fizioterapie, cât și pentru kinetoterapie pentru a facilita accesul pacienților la o multitudine de investigații clinice și paraclinice.

„Așadar, dacă ai suferit un AVC, ai o dizabilitate, o problemă ortopedică posttraumatică în primă fază, o problemă post operatorie sau una de natură neurologică ce impune recuperare la domiciliu, venim și te facem bine!”, transmit cei de la Physiokinetic Bistrița.

Echipajul mobil poate interveni pentru următoarele servicii: kinetoterapie, fizioterapie, recuperare medicală, consiliere psihologică, și suportul echipei de medici colaboratori.

Pentru detalii sau programări, cei de la Physiokinetic afișează următorul număr de telefon: 0744/645/086.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.