15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: 27 de medalii de aur, pentru sportivii Clubului Sportiv Casa EMA!

Lotul de 31 de sportivi ai clubului Casa EMA a obținut 62 de medalii, din care 27 de aur, 19 de argint și 16 de bronz, la un concurs puternic, dominat pentru al treilea an consecutiv de echipa CS Swim Cluj-Napoca.

A 8-a ediție a Cupei Casa EMA a avut loc sâmbătă, în bazinul semi-olimpic de la Casa EMA, unde au concurat 114 sportivi de la 9 cluburi din țară. Clubul Sportiv Casa EMA, organizatorul competiției, a obținut rezultate foarte bune, reușind o clasare importantă pe locul 2 pe echipe, cu un total de 123 de puncte, depășit doar de clubul clujean campion, care a înregistrat 178 de puncte pentru a duce Cupa Casa EMA din nou la Cluj.

Totuși, sportivii antrenați de antrenorul principal al CS Casa EMA, Alex Gabor, dar și de antrenorii de la Casa EMA Anca Pasztor, Florin Moldovan și Cristel Chindea, au performat la nivel înalt, reușind să obțină în total 62 de medalii.

Iată și lista celor mai buni sportivi care au cucerit medalii:

 • Beatrice Chibulcutean – 6 medalii de aur, 2 medalii de argint și cea mai bună sportivă a categoriei fete 2004
 • Ștefan Ropan – 5 medalii de aur, 1 de argint, 1 de bronz și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2002
 • Sara Mureșan – 4 medalii de aur, una de argint, cea mai bună sportivă a categoriei fete 2008
 • Sorana Gherman – 3 medalii de aur, 3 de argint și cea mai bună sportivă a categoriei fete 2002
 • Radu Pop – 2 medalii de aur, 2 de argint și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2011
 • Alex Hobincă – 2 medalii de aur, 3 de bronz și cel mai bun sportiv al categoriei băieți 2009
 • Ruxandra Brehar – 2 medalii de aur, 4 de argint, 1 de bronz
 • Andrei Avram – 2 medalii de aur, 2 de bronz
 • Ruben Burdeț – 1 medalie de aur, 1 de argint
 • Bianca Pop – 1 medalie de argint, 3 de bronz
 • David Avram – 1 medalie de argint, 2 de bronz
 • Laurențiu Platon – 1 medalie de argint, 2 de bronz
 • Lușcan Patrick – 1 medalie de argint, 1 de bronz
 • Emma Kerekes – 1 medalie de argint.

Au mai concurat sportivii Camelia Băbălău, David Bertel, Ema și Sara Dobocean, Bianca Guzu, Marian Istok, Răzvan Kocsis, Estelle Olari, Cristian Oltean, Valentina Oprea, Tudor Ormenișan, Matei Radu, Maia Sângeorzan, Natalia Strugari, Daniela Szabo, Sara Turti, Aniela Vrâncean.

În plus, la cele 3 ștafete disputate în stil open, echipele CS Casa EMA au obținut locul 2 la mixt (Gherman, Brehar, Chibulcutean, Ropan), locul 3 la băieți (Platon, Hobincă, Ropan, Avram A.) și locul 1 la fete (Gherman, Brehar, Chibulcutean, Mureșan)

Felicitări tuturor concurenților din partea Clubului Sportiv Casa EMA! Mulțumim tuturor echipelor prezente la startul Cupei Casa EMA : CS Swim Cluj-Napoca, CS Tibi Bistrița, Delfinii Turda, Corona Brașov, Club Sportiv Școlar Tg. Mureș, Club Sportiv Școlar Gura Humorului, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Delphin Constanța. De asemenea, mulțumim tuturor partenerilor care au ajutat la buna desfășurare a competiției și în anul acesta! Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care a finanțat prin sesiunea de proiecte deschisă anual și această ediție. De asemenea, vechi și noi parteneri din mediul de afaceri ne ajută să ridicăm constant nivelul competiției, să aducem județul nostru pe harta performanței în natație”, au transmis reprezentanții Clubului sportiv Casa Ema.

Sponsorii principali ai competiției au fost Teraplast și Terasteel, iar printre sponsori s-au numărat Urbana, Puiul de Crăiești, Romfulda, Terraqua, BCVO Logistics, Open Consult, Physiokinetic, Hills, HP Kaysser, Rombat, partener în organizarea evenimentului fiind și EMA Grafix.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.