12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – A adormit la volan și a lovit un cap de pod în Tureac. Mașina – transformată într-un morman de fiare

Noaptea trecută, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț de pe marginea șoselei unde a lovit un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, pe DN17, în localitatea Tureac. Din primele informații rezultă faptul că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanțul din afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Șoferul de 32 de ani a rămas încarcerat între fiarele mașinii, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera.

Se pare că acesta se îndrepta spre Satu Mare în momentul producerii accidentului. Acesta venea dinspre Republica Moldova, iar în Tureac a fost răpus de oboseală.

Echipajele medicale SMURD l-au găsit pe bărbat conștient, cu un traumatism cranio-cerebral, unul toraco-abdominal și o suspiciune de fractură membru inferior drept.

„Un bărbat de 32 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe DN17, în direcția de deplasare spre Bistrița, pe fondul oboselii ar fi pierdut controlul acestuia, a părasit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, șoferul a fost rănit și transportat la spital. A fost testat ulterior cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?