13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

FOTO: A făcut accident, dar a mințit că fiul său și prietenul au căzut de pe bicicletă

Ceea ce trebuia să fie o accidentare în urma unei căzături de pe bicicletă, s-a dovedit a fi un accident în toată regula. Victimele, doi copii, erau de fapt pasageri într-o mașină care s-a răsturnat. Bărbatul vinovat de producerea accidentului este tatăl unuia dintre copii.

O întâmplare bizară a avut loc ieri după-masă în Mureșenii Bârgăului.

La numărul unic de urgență 112 a fost sesizat în jurul orei 19:30 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta.

În urma investigațiilor făcute de polițiști s-a dovedit că cei doi copii erau de fapt pasageri într-o mașină ce se deplasa pe direcția Colibița – Mureșenii Bârgăului, care a căzut de la aproximativ 7 metri după ce a rupt un parapet.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului. Accidentul a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 18:30, iar șoferul nu a anunțat autoritățile”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Șoferul, tatăl unuia dintre copii, a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mureșenii Bârgăului.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

S-ar părea că unul dintre copii este internat în spital.

Foto @ IPJ BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...