14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

FOTO: A făcut accident, dar a mințit că fiul său și prietenul au căzut de pe bicicletă

Ceea ce trebuia să fie o accidentare în urma unei căzături de pe bicicletă, s-a dovedit a fi un accident în toată regula. Victimele, doi copii, erau de fapt pasageri într-o mașină care s-a răsturnat. Bărbatul vinovat de producerea accidentului este tatăl unuia dintre copii.

O întâmplare bizară a avut loc ieri după-masă în Mureșenii Bârgăului.

La numărul unic de urgență 112 a fost sesizat în jurul orei 19:30 faptul că doi copii, de 8 și 9 ani, din Tureac s-ar fi lovit cu bicicleta.

În urma investigațiilor făcute de polițiști s-a dovedit că cei doi copii erau de fapt pasageri într-o mașină ce se deplasa pe direcția Colibița – Mureșenii Bârgăului, care a căzut de la aproximativ 7 metri după ce a rupt un parapet.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că cei doi ar fi fost pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în localitatea Mureșenii Bârgăului. Accidentul a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 18:30, iar șoferul nu a anunțat autoritățile”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Șoferul, tatăl unuia dintre copii, a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Mureșenii Bârgăului.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

S-ar părea că unul dintre copii este internat în spital.

Foto @ IPJ BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...