25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO – Accident în Nimigea de Jos: O gravidă și o adolescentă au ajuns la spital

Un accident care a avut loc pe un drum comunal din Nimigea de Jos a trimis 4 persoane la spital, printre care și o gravidă și o adolescentă. Accidentul a fost provocat de un bărbat din Zagra.

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul prânzului, pe drumul comunal care face legătura între localitățile Nimigea de Jos și Tărpiu. Acesta a fost provocat de un bărbat din Zagra, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat din Suceava.

„Pe drumul comunal care face legătura între localitățile Nimigea de Jos și Tărpiu, un bărbat de 44 de ani, din Zagra, din cauza neadaptării vitezei, într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un tânîr de 23 de ani, din Suceava. Șoferul din Zagra a fost testat cu aparatul etilotest- rezultatul negativ. Cel din Suceava urmează a fi testat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Toate cele patru persoane din autoturismul condus de sucevean au fost rănite. Printre ele se numără și o gravidă și o adolescentă de 17 ani. Din fericire, viața nu le-a fost pusă în pericol.

„La accidentul de la Nimigea, echipajul cu medic al SAJ a găsit 4 victime. O fată de 17 ani cu traumatism toracic și comoție cerebrală, o gravidă cu dureri abdominale, un bărbat cu traumatism toracic și încă o femeie policontuzionată. Dintre cei 8 pasageri aflați în cele 2 mașini, aceștia 4 vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...